Voorkom schurende en rode dijen met Smoovall.

Iedereen kent het fenomeen wel. Bij warm rokjes/kleedjesweer of sporten schuren je dijen tegen elkaar, wat resulteert in pijnlijke schuurwondjes. Ook onder oksels of in de liesplooien komen deze schaafwondjes vaak voor. Vaseline of talkpoeder worden doorsnee als oplossing voorgesteld, maar deze middelen bieden slechts kort soelaas. Smoovall is een nieuw product in sprayvorm, dat langdurige bescherming biedt.

Perfecte samenstelling

Een Nederlandse ondernemer kende het probleem via zijn vriendin, die er in de zomer vaak last van had. Hij maakte er zijn missie van een oplossing op de markt te brengen. De huidige beschikbare 'huis, tuin- en keukenmiddeltjes' (Vaseline, talkpoeder, broek onder rok dragen...) bleken immers onvoldoende bescherming te bieden. Een grondige analyse met verschillende testfasen bracht hem tot een product met de perfecte samenstelling in handige sprayvorm: Smoovall.

Hoe het werkt

Je brengt de spray aan op de betreffende zone en tot 4 uur lang ben je gevrijwaard van enig ongemak. De huidcontactspray legt een dunne, ademende laag op de huid, waardoor deze beschermd is tegen schuren. Smoovall is na het aanbrengen geheel onzichtbaar, kleeft niet en laat geen sporen na. Het product werd uitvoerig getest en is ook geschikt voor zwangere vrouwen. De geur is fris tot neutraal.

Reisapotheek

De lancering van Smoovall kon niet beter getimed zijn, met de vakantieperiode in het verschiet. Smoovall wordt ongetwijfeld onmisbaar in de reisapotheek van velen.

Info

De spray kost 12,99 (excl. 2 euro verzendkosten) en is online te verkrijgen via www.smoovall.com (vanaf 2 stuks is er gratis verzending).

Info voor pers

Wil je Smoovall eens uittesten? We bezorgen je graag een pakketje.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?



berichten