255597 billie rose e12763 original 1502778921

Hotspot alert: conceptstore BILLIEROSE in Gent

Nieuwe store + cafe opent binnenkort de deuren

Liefhebbers van mooie spullen, originele merken en gezellige momenten kunnen binnenkort hun hart ophalen in Gent. In de Brabantdam opent 'BILLIEROSE: Store + Cafe' binnen enkele weken in een prachtig pand.

Less is more

Zaakvoerster Noor Callebaut vond haar inspiratie voor BILLIEROSE in haar favoriete stad Amsterdam. Haar passie is het spotten en zorgvuldig selecteren van labels die passen binnen de visie van BILLIEROSE. Brands die zich onderscheiden door hun simpel en minimalistisch design èn die je niet overal vindt. Van kledij (dames + kids) tot juwelen en bijzondere interieuritems, elk stuk wordt met aandacht geselecteerd en past binnen de ‘less is more’ filosofie.

Collect moments & things

Broer Wolf is de gastheer van het BILLIEROSE-cafe. Met de nodige flair serveert hij je lekkers zonder franjes, want ook in dit stukje BILLIEROSE is puurheid een sleutelwoord. Je kunt hier terecht voor een lekker stuk homemade taart, een snelle koffie of een gezellige apero met zelfgemaakte dips.

Stay tuned - SAVE THE DATE

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwingen van de winkel. Zet alvast zaterdag 16 september in uw agenda, voor de officiële opening. Meer foto's en een overzicht van de merken volgen snel!

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten