BILLIEROSE: store + cafe

Unieke merkenmix en gezellig café in prachtig kader

Liefhebbers van mooie spullen, originele merken en gezellige momenten kunnen sinds vorig weekend hun hart ophalen in Gent. In de Brabantdam heeft 'BILLIEROSE: Store + Cafe' de deuren geopend, in een prachtig pand.

Collects moments & things

Zaakvoerster Noor Callebaut vond haar inspiratie voor BILLIEROSE in haar favoriete stad Amsterdam. Haar passie is het spotten en zorgvuldig selecteren van labels die passen binnen de visie van BILLIEROSE. Van kledij (dames + kids) tot juwelen en bijzondere interieuritems, elk stuk wordt met aandacht geselecteerd en past binnen de ‘less is more’ filosofie. Toch is het interieur niet puur minimalistisch te noemen. Het is een prachtige mix van scandinavisch design en gezelligheid. Veel licht en zachte kleuren zorgen ervoor dat je hier uren wil doorbrengen. De leuze van BILLIEROSE luidt niet voor niets: Collect moments & things.

Leuk weetje: de naam BILLIEROSE is afkomstig van Noors dochtertje van anderhalf.

BILLIEROSE Café

Broer Wolf is de gastheer van het BILLIEROSE-cafe. Met de nodige flair serveert hij je lekkers zonder franjes, want ook in dit stukje BILLIEROSE is puurheid een sleutelwoord. Je kunt hier terecht voor een lekker stuk taart, een snelle koffie of een gezellige apero met zelfgemaakte dips. Collect moments!

Merkenmix

Bij BILLIEROSE vind je een mix van kleine ontdekkingen en gevestigde merken uit binnen-en buitenland. Een greep uit het aanbod:

FASHION

Ophelia Lingerie

Just Female

Liv the Label

Wearable Stories

Monday is a basic bitch

Lack of Color

ACCESSORIES

Janna Conner

Grace Gordon

Monokel (sunglasses)

Jute Laune

KIDS

Donsje Amsterdam

Meri Meri

Maed for Mini

Cos I Said So

INTERIOR

Wolkom

Studio Cotton & Clay

Fou de Feu

The Souks

Moebe

Praktisch

Adres

Brabantdam 135 - 9000 Gent

Openingsuren:

Dinsdag & woensdag: 10u00 - 17u30 

Donderdag: 10u00 - 19u00 (elke donderdag late shopping & apero) 

Vrijdag & zaterdag: 10u00 - 18u00 

Maandag & zondag: gesloten 

Eerste zondag van de maand open voor shopzondag in Gent

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?



berichten