270741 rsl awards 31a89c large 1517218713

Floorify uitgeroepen tot Starter van het jaar op de RSL Awards

Afgelopen weekend vonden in Roeselare de RSL Awards plaats. Een initiatief dat 21 jaar geleden in het leven werd geroepen door een groep enthousiaste Roeselaarse ondernemers, en intussen is uitgegroeid tot de referentie. Met het event willen ze het beste van Roeselare in de kijker zetten en dit in verschillende categorieën. Zo'n 850 personen woonden het event bij in het Fabriekspand in Roeselare.

Verschillende categorieën

In het totaal werden acht prijzen uitgereikt aan bedrijven of personen die Roeselare als stad op de kaart zetten. De verschillende categorieën zijn de volgende: Bedrijf van het jaar, Winkelbeleving, Marketing, Nieuwbouw, Renovatie, Handelaar, Persoonlijkheid, en Starter van het jaar. Het is in deze laatste categorie dat Floorify tot winnaar werd uitgeroepen. De start-up die innoveert met klikvinyl moest het opnemen tegen 5 andere succesvolle starters: Liv' In Choc, DL Operations, Aferdita en Cuisine Tossins.

Over Floorify

Floorify is een Roeselaars bedrijf dat opgericht werd door Marie Callens en Pieter Buyck. Samen hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in de vloer-en interieursector. In 2016 kwamen ze als eerste op de markt kwam met rigide klikvinyl. De vernieuwende planken en tegels combineren de look en feel van natuurlijk hout of gepolierd beton met een groot installatiegemak en veelgevraagde vloereigenschappen als stil, warm en watervast. De Floorify-vloeren zijn intussen in 100 verkooppunten beschikbaar over heel België.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten