292575 img 2176 72e474 large 1539180926

Floorify maakt designstatement op de VT wonen & Designbeurs

Voor de eerste keer nam Floorify vorige week deel aan de VT wonen & designbeurs in Amsterdam. Hun stand bleek een schot in de roos en werd er heel positief onthaald bij trendwatchers en stylisten. Het was dan ook een origineel concept: zowel de muur als decoratie werden in 1 kleur uitgevoerd waardoor de aandacht naar de vloer werd getrokken.

Het Belgische Floorify verkent al even de Nederlandse markt en met succes, zo blijkt. De RIGID is de nieuwe standaard binnen de modulaire, watervaste en akoestisch dempende harde vloeren. Twee jaar geleden al was Floorify pionier binnen deze categorie, momenteel heeft het bovendien als enige het meest relevante en complete gamma met passende afwerking.

Nieuwe collecties

Daarnaast wil Floorify ook met hun designs voortrekker zijn. De nieuwe collecties werden alvast lovend onthaald bij het brede publiek:

o   Aanvulling collectie ‘lange planken’ met de imperfecte, perfecte eik in 5 kleurtinten. Een brute eik met mooie knoesten, uitgebalanceerde bloemtekeningen, veel karakter en zeer natuurgetrouw dankzij de voelbare, geborstelde oppervlaktestructuur. Een echte publiekstrekker!

o   Nieuwe collectie planken ‘klassiek formaat’ :

Met hun nieuwste collectie wil Floorify hun vloeren nog toegankelijker maken. Met een prijs van 34.95 €/m² is de collectie ‘klassiek formaat’ bijzonder attractief voor wie anders laminaat zou plaatsen. De kortere, smallere planken komen in 6 nieuwe kleuren en met een uitzonderlijk subtiele, licht geborstelde Floorify-structuur

o   Aanvulling collectie ‘grote tegels’ met 2 terrazzotinten Terrazzo en Verona

Maar de grote aandachtstrekker was de XL-betontegel die over de volledige stand van 75m² geïnstalleerd was.

Algemeen bleek de beurs voor Floorify een groot succes en hebben ze mooie contacten gelegd met zowel klanten als verdelers.

Promotie

Naar aanleiding van de woonmaand in oktober is er de hele maand een bijzonder interessante promotie waarbij de ondervloer gratis is bij aankoop van een Floorify-vloer.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten