304765 img 0016 0045a5 large 1551175454

Floorify wint award voor ‘beste standbeleving’ op de Brusselse Bouwbeurs ‘Batibouw’

Op de grootste bouwbeurs van België, Batibouw, werden gisteren de Belgian Building Awards uitgereikt. De Awards bekronen professionelen en exposanten voor verschillende prestaties. Vloerenfabrikant Floorify sleepte er de 'Best Experience Award' uit de wacht. Deze Award bekroont de standhouder die erin slaagt om bezoekers op een speelse manier te laten interageren met hun producten of diensten. Naast informatie en een goeie deal sluiten is immers ook entertainment een belangrijke drijfveer voor bezoekers: ze komen naar Batibouw omdat dat gewoon een leuk dagje uit is.

Vloerenfabrikant Floorify is voor het derde jaar op rij aanwezig op Batibouw. Telkens stellen ze er hun laatste innovaties voor aan een publiek van particulieren en professionelen. De Belgische vloerenfabrikant onder leiding van Marie Callens en Pieter Buyck lanceerde dit jaar een vernieuwend standconcept waarbij alle voordelen van de vloer op een zeer tastbare manier aan het grote publiek live worden gedemonstreerd. Zo wordt bijvoorbeeld de extreme impactresistentie gedemonstreerd aan de hand van een zware kogel die op de vloer mag gegooid worden. Het publiek kan ook live de extreme vlekkenresistentie testen door met een droge microvezeldoek een vlek van een permanente alcoholstift gewoon weg te wrijven. Daarnaast kunnen bezoekers ook het stille en aangename loopcomfort van de Floorify-vloeren ervaren en laten ze ook aan een demotafel zien hoe makkelijk de watervaste en stille vloeren te snijden en te installeren zijn. 

Monochroom concept

304810 img 2176 3c4a0d large 1551182558

Naast de beleving van de stand zet Floorify ook in op het esthetische aspect. De stand springt in het oog door te werken met opvallende kleuren en vormen. Hierbij worden zowel de wand als de interieurdecoratie in eenzelfde kleur geverfd waardoor alle focus naar de vloer gaat. Zo springen de natuurgetrouwe decoren en structuren er nog meer uit!

Innovaties

Ook op de professionele dagen werden de nieuwigheden door de vakmensen & architecten met veel enthousiasme onthaald: voor het eerst in de categorie rigid vloeren stelt Floorify extra lange planken van 2m voor met een passend reliëf en hun eigen gepatenteerd trapprofiel waarbij je zo goed als naadloos je trap kunt afwerken in hetzelfde kleur als de vloer, zowel in bloktrap als in Z-trap. 

De toekenning van de Best Experience Award vond als nevenevenement plaats van de Belgian Building Awards, onderscheidingen voor architectuur.

Je vindt Floorify op Batibouw, van 21/2 tem 3/3 in hal 6 – stand 6413.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten