Leselles lanceert mom/kidscollectie met Tiany Kiriloff

Het Belgische knitwearlabel Leselles heeft iets met kleur, en met Tiany Kiriloff. Beiden kennen elkaar al jaren en vormen elkaars inspiratiebron. Het was dan ook een kwestie van tijd voor ze de handen ineen zouden slaan. Het resultaat is een collectie van kleurrijke sjaals, mutsen en kraagjes voor mama en dochter.

Kleur!

Het is voor het eerst dat Leselles met een kidscollectie op de markt komt. Daar zitten Tiany's drie dochters Yelena, Eloïse en Otilia voor iets tussen. De jonge fashionista's zijn gek op kleur en dat resulteert zich in verrassende kleurencombo's en colour blocks. De collectie bestaat uit sjaals en mutsen in 2 maten en een onesize kraagje. Superhandig voor jongere kindjes (slepen niet over de grond of blijven nergens haken) en voor op wintersport.

De collectie bestaat telkens in vier kleurencombinaties:

coral/light greenpink

orchid/guacomole

orange marmelade/elsa blue

purple/yellow mellow

Er wordt opnieuw bewust gekozen voor hoogwaardige mohair-wol, een lichte wolsoort die zowel qua draagcomfort als qua elasticiteit en duurzaamheid de kroon spant. De natuurlijke glans van de mohairwol is een extra troef! Bovendien pluist de wol niet en kun je het makkelijk wassen, wat geen overbodige luxe is voor de kinderstuks.

"De meisjes en ik zijn super fier op onze collectie voor leselles, de stuks zijn kleurrijk en vrolijk, ultra zacht en bovendien duurzaam geproduceerd met kwalitatieve woloverschotten. Ze zijn de kers op de taart van elke toffe back-to-school outfit!"

Tiany Kiriloff 

Praktische info

De collectie is verkrijgbaar vanaf 23/08 in geselecteerde verkooppunten en via de webshop www.leselles.be.

Prijzen:

Sjaal Yelena (2 maten): 65 /69 euro

Muts Eloïse (2 maten): 45 / 49 euro

Kraagje Otilia (onesize): 49 euro

Over Leselles

Leselles is het passieproject van Liesbet Allaer uit Denderhoutem, een onderneemster met een hart voor mode die van wanten weet – of eigenlijk vooral van sjaals. In 2019 richtte Liesbet met decennia ervaring in de mode en retail haar eigen knitwearlabel op, met een zachte focus op sjaals. Het verhaal van Leselles is er een van vrouwelijkheid, kleur én duurzaamheid. 

De sjaals en truien van Leselles worden gemaakt van woloverschotten. Toen Liesbet de enorme aantallen kwalitatieve overschotten wol op een fabrieksbezoek onder ogen kreeg, wist ze dat er meer mogelijk moest zijn. Nog tijdens diezelfde trip verrezen de eerste twee sjaals uit de woloverschotten– ‘Jille’ en ‘Hélène’, genoemd naar haar twee dochters.

Overschotten of overstock: Liesbet kiest tot vandaag zelf alle kleuren en overschotten persoonlijk uit, waardoor zowel stijl qua kleur als kwaliteit gegarandeerd is.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?



berichten