288708 f050%20 %20cr%c3%a9mant%20 %20liggend%20rgb 7beec5 large 1535631973

Floorify biedt mooi alternatief voor hoogwaardig laminaat met nieuwe collectie

De veelzijdige Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. Floorify onderscheidt zich door een ongeziene, realistische look die nagenoeg van echt hout te onderscheiden is. Met hun nieuwste collectie willen ze de Floorify vloeren nog toegankelijker maken. Met een prijs van 34.95 €/m² is de collectie ‘klassiek formaat’ bijzonder attractief voor wie anders laminaat zou plaatsen.

Net echt

Het nieuwe gamma bestaat in 6 nieuwe kleuren met een uitzonderlijk subtiele, licht geborstelde Floorify-structuur (Embossed-in-register). Dankzij het innovatief procedé krijg je een bijzonder realistisch reliëf, met voelbare groeven, lijnen en knopen. De vele voordelen van de Floorify vloer maken dat dit een bijzonder mooi alternatief is voor kwaliteitslaminaat. Zo is in tegenstelling tot laminaat de Floorify vloer heerlijk warm en stil, watervast tot in de kern (perfect voor badkamers, keukens etc), ontzettend dun (ideaal voor renovatie!) en plaatst op bijna om het even welke ondergrond zonder voorbereiding (kan dus heel snel geplaatst worden).

6 nieuwe kleuren

Het nieuwe gamma bestaat in 6 nieuwe, tijdloze kleuren met een licht geborstelde Floorify-structuur. De planken zijn 1219 x 178 mm; 4 mm dik en hebben een gebruiksklasse 32.

Praktische info

Floorify wordt verdeeld via zorgvuldig geselecteerde zelfstandige speciaalzaken, zowel in hout als verf. Prijzen vanaf 36.95 €/m² (21% BTW inclusief ) voor de korte en 42,95 voor de lange, brede planken en tegels. Er zijn 24 houtvarianten (van scandinavisch tot rustiek), 3 types grote betontegels en 2 type Terrazzotegels.

 Over Floorify

Floorify is op en top Belgisch design. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door Pieter Buyck en Marie Callens, die samen meer dan 25 jaar ervaring in de vloerensector delen. Het duo verdiende hun pluimen bij een vloerenmultinational, maar zag en vond een gat in de markt dat ze sindsdien succesvol weten te vullen. Na een zoektocht van bijna twaalf maanden en een uitgebreid testtraject lanceerde Floorify eind 2016 de eerste collectie. Qua opbouw lijkt het een klassieke klikvinylvloer van 4,5 millimeter dik en een slijtlaag van 0,55 millimeter. Maar het geheim zit in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. Mooier, makkelijker en steviger. Deze drie woorden zijn de essentie van Floorify.

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten