The Collector’s House brengt exclusieve collector’s items en geschenken uit

The Collector’s House huist in een charmant herenhuis uit 1870 en is gelegen in het historische en culturele hart van Antwerpen: de Wolstraat. Waar deze straat in 16de eeuw een thuis bood aan Engelse wolkooplieden, staat ze ondertussen bekend om zijn kunst- en designgalerijen. Broer en zus Arno en Lana Scatorchia (gekend van FLASH SHOPtransformeerden in 2017 The Collector’s House om naar een unieke eventruimte en gastenverblijf. In 2020 vieren ze het 150-jarig bestaan van dit prachtige pand. Speciaal voor deze gelegenheid brengen ze een exclusieve reeks collector’s items en geschenken uit en openen ze in december de deuren zodat je deze originele items kan verzamelen voor de feestdagen.

Collector’s items en geschenken

In 2020 zal het prachtige huis 150 jaar bestaan. Om dit te vieren heeft het duo een aantal exclusieve collector's items ontworpen met een nostalgische look and feel, geschikt als origineel geschenk voor tal van gelegenheden en voor iedereen. Ze ontwikkelden een eigen huisparfum, gemaakt van een uitgebalanceerde combinatie van saffraan en hout. De geurstokjes verspreiden een heerlijk subtiel parfum en de glazen flacons passen perfect in ieder interieur. Ook brengen ze natuurlijke geurkaarsen in een uniek apothekersflesje, verzorgende zeep en organische shampoo en handzeep. Verder bestaat de collectie uit ecologische tandenborstels gemaakt van bamboe en herbruikbare tassen gemaakt van organisch katoen om een milieuvriendelijk alternatief te bieden voor plastic tassen. 

 

Kerstshoppingtip: the art of giving

Op zoek naar cadeau inspiratie? The Collector’s House opent in december gedurende 2 weekends zijn deuren zodat je deze originele geschenken kunt verzamelen voor vrienden, familie en niet te vergeten - jezelf. Kortom: geschenken fijn om weg te geven en nog leuker om te krijgen. Alle producten zijn ook via de webshop verkrijgbaar.

 

Praktische info 

Locatie: The Collector’s House, Wolstraat 16, 2000 Antwerpen,

Data: zaterdag 14, zondag 15, zaterdag 21 en zondag 22 december

Openingsuren: van 11:00 tot 18:00

Prijzen:

Huisgeur €24

Geurkaars €12,50

Zeep stuk €5,50

Organische handzeep €7,50

Organische shampoo €9,50

Organische zeep €9,50

Bamboo tandenborstel €3

Herbruikbare tas €5,50

 

Event space en guest house

De guesthouse, geschikt voor 4 tot 5 gasten, bevindt zich op de tweede verdieping en biedt uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Er zijn twee sfeervolle gastenkamers, elk met een ruime badkamer, een gezellige zithoek en een volledig uitgeruste kitchenette. De luxe en het comfort van een hotel wordt gecombineerd met de huiselijkheid van een guest house.Door de centrale ligging is The Collector's House de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Antwerpen.  Prijs vanaf 150 € voor 4 personen.

Op het gelijkvloers tref je de eventruimte. Deze ruimte zet de toon voor de rest van het pand: authentieke elementen worden gecombineerd met hedendaagse en bohemian interieurobjecten. Het is dé perfecte locatie voor tal van evenementen zoals workshops, fotoshoots, babyborrels, verjaardagen, recepties, exposities, pop-up concepten en get-togethers. Prijs vanaf €210

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?



berichten