Nieuw Belgisch label STEFF zet in op pasvorm en merkbeleving

STEFF is de jongste telg in de Noterman-familie. Het nieuwe broekenlabel zet in op kwaliteit, een tof design en merkbeleving. De eerste collectie (FW16) bestaat uit 3 tijdloze fittings in verschillende kleuren (STEFF keeps it simple). De lancering werd eerder al op gang getrokken met een oproep naar 'echte' modellen.

STEFF combineert een uitstekende pasvorm met unieke accenten in het design. Zo heeft elke broek een speciale binnenvoering, en krijg je bij elke aankoop een mooie linnenzak in diezelfde print.

STEFF wil mannen aantrekken die houden van het goede leven. Denk kwaliteit, avontuur en vrienden en overgiet met een ferme dosis nuchterheid en zin voor bewust leven. Het is daarmee niet alleen een merk. Het is een community van ‘New Gentlemen’, quoi.

Steff wordt ontworpen in België door de firma Novavo, een familiebedrijf uit Kluisbergen, gerund door Wouter Noterman. De productie gebeurt in lokale ateliers in Portugal. Respect voor methoden, materialen en mensen maken deel uit van de centrale waarden van Novavo.

Prijzen variëren tussen 100 en 120 euro.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten