Nieuw: all season knitwear van Coisa

Coisa is een jong Nederlands knitwearlabel dat kwalitatieve materialen combineert met nuchter kleurgebruik. De sjaals, plaids en omslagdoeken zijn bedoeld als basic item voor alle seizoenen. Coisa is Portugees voor: ‘hetgeen niet te omschrijven valt’.

De Coisa garments zijn een onmisbare aanvulling van je garderobe. De luchtige Coisa Fine is een aangename omslag op zomerse dagen, de Coisa Cashmere of Comfy Coisa zijn warme beschermers in de winter. Denk kwaliteitsmaterialen als cashmere, merinowol en organisch katoen. Dankzij het gebruik van stevige, luxe Italiaanse garen blijft je Coisa bovendien onveranderd mooi.

Een Coisa heb je al vanaf 54,95 euro, en dat voor een item dat een leven kan meegaan. Simpel en clean, puur en tijdloos, dat is Coisa. En soft natuurlijk, so soft!

De garments van Coisa zijn verkrijgbaar via de webshop coisa.nl (nieuwe collectie vanaf september). Leuke extra's: je bestelling wordt met aandacht ingepakt in een fijne cadeauverpakking en er is gratis verzending en retour.

Coisa is het label van Kim van der Wel, die sinds haar eerste collectie in 2012 een tegendraads antwoord geeft op massaproductie en ‘wegwerpfashion’.  Ze werkt voor de productie samen met lokale ateliers in zowel Portugal, België als Nederland om kleine ondernemers zo een kans te geven. Bovendien geeft het de garantie op degelijke afwerking, een gelimiteerde opgave en een eerlijk product.  

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten