Luiz Lenco: mannensjaals die blijven

Luiz Lenco is een nieuw label van high quality neckwear dat sterk inspeelt op duurzaamheid. De sjaals bestaan 100% uit merinowol en worden geproduceerd in een klein atelier in Portugal: een garantie voor meesterschap in breiwerk en liefde voor het product.

Een Luiz Lenco-sjaal bewijst zich als de ultieme garderobeheld voor mannen. Casual op een witte t-shirt of klassiek op een maatpak. Hij maakt elke outfit af en kan het hele jaar door gedragen worden dankzij het slimme formaat, en de weloverwogen materiaal- en kleurkeuze. De sjaals komen in 5 tijdloze kleuren, 2 grijs- en 2 blauwtinten, en 1 groentint. Eenvoudig, kwalitatief en uiterst combineerbaar, precies zoals mannen het willen.

De sjaals zijn verkrijgbaar via de webshop www.luizlenco.com en kosten 69,95 euro. Ze komen in een prachtige giftbox, wat van hen meteen het ideale geschenk voor mannen maakt. Er is bovendien gratis verzending en retour.

What's not to like?

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?



berichten