Modulair opbergsysteem Cubit® nu ook in zeven pasteltinten verkrijgbaar

Pastelkleuren zijn al lang niet meer voorbehouden voor kinderkamers, en zijn intussen een vaste waarde in de woonwereld. Ook in het najaar brengen pasteltinten warmte, licht en vooral rust in elk interieur. Ze zijn fris, creëren ruimtelijkheid en… je wordt er instant blij van.

Een boekenkast in zachtroze, dressoir in fris groen of opbergkast

in hemelsblauw, één pastelkleurig meubelstuk kan al het verschil maken, een mooi lichtaccent vormen, ruimtelijkheid creëren en een subtiele kleur op de wand toveren. Het maakt niet uit of u gaat voor één kleur of een bonte mix, de zachte kleurschakeringen zijn verbazingwekkend veelzijdig in te zetten. Pasteltinten gecombineerd met hout, wit en/of donkere grijstinten zijn momenteel heel populair.

 

Zeven nieuwe zachte tinten voor het Cubit®-opbergsysteem

 

Tijdloos design, puristische elementen en kleurrijke modules: de levende wereld van Cubit® biedt een stijlvolle en bijzondere basis voor elke interieurliefhebber. Van sofa tot boekenkast, van bijzettafel tot hoekkast, Cubit® heeft oplossingen voor elk interieur. Nieuw daarbij zijn de zeven zachte pasteltinten voor het modulaire opbergsysteem.

De drie groennuances, twee blauwtinten en twee tinten roze geven de klanten van Cubit® nog meer keuzevrijheid. De pasteltinten zijn zowel onderling als met het bestaande kleurenpalet te combineren. Of het nu gaat om een grote boekenkast, een kleine barkast of praktisch sideboard, met de nieuwe tinten ontstaan unieke kastcombinaties waarmee het ordenen van spullen leuk wordt en de ruimte een vrolijke toets krijgt.

 

Cubit® op Interieur

 

Cubit® presenteert ook dit jaar haar modulaire woonwereld tijdens de Biënnale Interieur in Kortrijk van 14 tot 23 oktober. Je vindt Cubit® in hal 2 op stand 216. Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdige woonwereld en oneindige toepassingsmogelijkheden.

Het Interieur persmoment vindt plaats op 14 oktober om 11 uur. Vraag hier je accreditering aan: https://interieur.be/content/accreditation-interieur-2016

 

Over Cubit®

Mymito GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt het merk Cubit® via internet in Europa. Het betreft zorgvuldig geproduceerde modulaire meubelsystemen van hoge kwaliteit en een puur design. In 2006 hebben Minou Farkhondeh (binnenhuisarchitect) en Thomas Reichel (ondernemer) Mymito GmbH opgericht.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten