Comfy Cashmy by Coisa

Coisa is een jong Nederlands knitwearlabel dat kwalitatieve materialen combineert met nuchter kleurgebruik. De sjaals, plaids en omslagdoeken zijn bedoeld als basic item voor alle seizoenen. Nieuw in de collectie is de Comfy Cashmy. Een heerlijk grote sjaal uit 50% cashmere en 50% merinowool, beschikbaar in 3 tijdloze kleuren (denim, grijs en taupe).

De Comfy Cashmy is een echt investment piece waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het vierkante XL-formaat zorgt dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. De Comfy Cashmy wordt geweven in een bergdorpje in Toscane, in een eeuwenoude kwaliteitsweverij.

Extreem zacht, luxueus en zuiver diervriendelijk. Alles wat wij willen in een sjaal. Bovendien heeft de Cashmy isolerende eigenschappen: warm in de winter en koel in de zomer. What's not to like?

De Comfy Cashmy kost 99,95 euro en is verkrijgbaar via de webshop coisa.nl. Leuke extra's: je bestelling wordt met aandacht ingepakt in een fijne cadeauverpakking en er is gratis verzending en retour.

Coisa is het label van Kim van der Wel, die sinds haar eerste collectie in 2012 een tegendraads antwoord geeft op massaproductie en ‘wegwerpfashion’.  Ze werkt voor de productie samen met lokale ateliers in zowel Portugal, Italië, België en Nederland om kleine ondernemers zo een kans te geven. Bovendien geeft het de garantie op degelijke afwerking, een gelimiteerde opgave en een eerlijk product.  

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten