Trendy winterjassen van Alix The Label

Regen, kou, wind… Als er iets is waar je in het herfstseizoen in België op kunt rekenen dan is het wisselvallig weer. De winterjassen van Alix verzachten dit leed helemaal met trendy, stoere stukken die tegelijk ubervrouwelijk en uiterst combineerbaar zijn.

De camouflageprint is deze herfst terug van nooit weggeweest. Met deze oversized jas met fake fur maak je een fors statement. De korte parka is perfect om nu te dragen. Prijs lange jas: 399,90 - korte parka: 149,90.

De bomber blijft ook in het najaar scoren. Dit lange model heeft net dat ietsje meer en houdt je ook warm in hartje winter. Prijs: 189,90.

Nieuw is het niet, de militaire look. Toch zien we deze trend opnieuw voorkomen. In de wintercollectie van Alix vind je dit korte model met dubbele rij knopen, perfect voor het tussenseizoen en heerlijk stoer. De twee lange wollen jassen zijn eyecatchers op winterse dagen. Let ook op de afwerking: grote zakken en schouderpatches. Hebben!

Prijs korte parka: 149,90 - wollen mantel in blauw of zwart: 299,90.

Alix The Label is verkrijgbaar in verschillende verkooppunten in België (mail ruth@burococo.be voor meer info)

Items lenen voor shoots of stylings? --> ruth@burococo.be

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten