Coisa & Luiz Lenco: het perfecte eindejaarsgeschenk

De feestdagen komen in zicht en het stresslevel om een origineel en nuttig geschenk te vinden neemt zienderogen toe. De knitwear items van

Coisa (♀) en Luiz Lenco ( ♂ ) helpen je uit de nood. Je shopt ze makkelijk online en ze komen standaard in een mooie geschenkverpakking.

Coisa

De Coisa sjaals, plaids en omslagdoeken zijn bedoeld als basic item voor alle seizoenen. Coisa werkt uitsluitend met kwaliteitsmaterialen als kasjmier, merinowol en organisch katoen Vanaf 54,95 heb je al een sjaal voor het leven. Bestellen via www.coisa.nl (gratis verzending en retour).

Luiz Lenco

Een Luiz Lenco-sjaal bewijst zich als de ultieme garderobeheld voor mannen. Hij maakt elke outfit af en kan het hele jaar door gedragen worden dankzij het slimme formaat, en de weloverwogen materiaal- en kleurkeuze. De sjaals komen in 5 tijdloze kleuren, 2 grijs- en 2 blauwtinten, en 1 groentint. De sjaals zijn verkrijgbaar via de webshop www.luizlenco.com en kosten 69,95 euro. Ze komen in een prachtige giftbox.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten