Brian & Nephew: glamoureuze kindermode met een knipoog

Communie (en andere) outfits om op te eten

De tijd waarin meisjes op hun communie een witte prinsessenjurk, en jongens een maatpakje moesten dragen is gelukkig voorbij. Bij het kiezen van communiekleding gaan we volop voor vrolijke kleuren en comfy stofjes. De nieuwste collectie van Brian & Nephew combineert kwaliteit en comfort met coole details en een glamoureus accent.

Brian & Nephew is een jong Belgisch kledinglabel dat inzet op kwaliteit en een unieke vormgeving. De ontwerpen zijn speels zonder kinderachtig te zijn, en altijd uiterst stijlvol. Elke collectie draagt de typische Brian & Nephew-stempel. Het resultaat? Kenmerkende items voor coole meneertjes en mevrouwtjes.

Een hawaiihemd voor de jongens, of een pastelkleurige sweater met pompoms voor de meisjes, het is moeilijk kiezen tussen de vele leuke stuks. Wedden dat deze collectie in no time is uitverkocht?

Brian & Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn verkrijgbaar in geselecteerde boetieks en multibrandstores (AS Adventure, Inno).

Prijzen staan vermeld bij de beelden.

Brian & Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten