De zomercollectie van Brian + Nephew verrast met hippe eyecatchers en kwalitatieve basics

Deze zomer neemt Brian + Nephew hun 'cool kids' mee op een wonderbaarlijk avontuur. Cactussen, palmbladen en zelfs hamburgers & pizza's maken deel uit van het moodboard van deze collectie.

Geïnspireerd door hippe mini's en hun al even hippe ouders baant het jonge Belgische label zich een weg in de wereld van de kwalitatieve, Belgische kindermode.

Sweaters in snoepjeskleuren met glitterapplicaties, fluide shortjes en streepjesjumpsuits voor de meisjes; (b)ananas t-shirt, cactusshort en patchsweater voor de jongens. Brian + Nephew durft en vernieuwt maar blijft altijd stijlvol en kwalitatief. Dat is de typische Brian + Nephew-stempel waar wij dol op zijn.

Brian + Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn verkrijgbaar in geselecteerde boetieks en multibrandstores (oa AS Adventure, Inno) en via de webshop.

Brian + Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten