Wolvis: prachtig breigoed van Belgische bodem

Zomercollectie verrast met mosachtige patronen

Wolvis is een jong label van Belgisch breigoed. Voor de lente/zomercollectie vond de Gentse ontwerpster Griet Depoorter haar inspiratie in de botanische wereld. Verschillende mossensoorten vormen door hun grillige vormen en krachtige patronen een prachtig beeld voor de collectie 'BRYOPHYTA '.

Bewust kleurgebruik

Licht oranje, pastelblauw of poederroze, er werd bewust gekozen voor zachte tinten die uiterst combineerbaar en tijdloos zijn. Grillige schakeringen op voor-en achterzijde geven de sjaals de typische Wolvis-signatuur.

Slimme materiaalkeuze

De sjaals zijn gebreid uit 100% katoen, heerlijk licht en daardoor het hele jaar door draagbaar. Ze zijn meer dan een accessoire, je wil ze gewoon niet meer uitdoen.

Limited

Van de 9 verschillende patronen zijn telkens maar 30 stuks gemaakt en elk stuk is genummerd. Een unieke sjaal om te koesteren of cadeau te geven dus.

Coming soon: Capsulecollectie babydekentjes

Wij kijken vol verlangen uit naar de capsulecollectie babydekentjes, die er in april aankomt.

De sjaals van Wolvis kosten 89 euro (incl.verzendkosten) en zijn vanaf 16 maart verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde verkooppunten over heel Vlaanderen (http://www.wolvis.be/shops/).

Over Wolvis

Wolvis werd opgericht door architecte Griet Depoorter in 2013. Aanvankelijk maakte ze vooral stuks voor vrienden en familie, die ze in haar eigen atelier in Gent produceerde. Sinds 2015 werkt ze voor de productie samen met een breiatelier uit Waregem. Griet kiest bijna uitsluitend voor natuurlijke materialen. 100% Belgisch èn natuurlijk. Om fier op te zijn!

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten