T-shirt weather

T-shirt galore voor jongens en meisjes bij Brian + Nephew

Spring is in the air, dat kan maar 1 ding betekenen: t-shirt weather. In de collectie van Brian + Nephew vind je de leukste exemplaren voor meisjes en jongens. De quotes zijn cool voor elke leeftijd en de kleurtjes op en top zomer.

Bij de jongens zijn het de stoere quotes die het hem doen ('Chill, there's pizza') - de meisjes t-shirts zijn lieflijk en grappig ('Peace, love and avocado'). Prijzen variëren tussen 24,95 en 37,5 euro.

Nieuw: shop nu ook online

Brian + Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn vanaf 1 april verkrijgbaar op de webshop en in geselecteerde boetieks en multibrandstores (oa AS Adventure, Inno).

Belgische mode

Brian + Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten