Lattoflex viert 60ste verjaardag met ultieme slaaptest

Hoe een geschikte bedbodem en matras de levenskwaliteit kunnen verhogen…

Slaapspecialist Lattoflex, al 60 jaar expert in de combinatie bedbodem en matras, waagde zich aan een test.

Onze 60ste verjaardag leek ons het uitgelezen moment om het vertrouwen in onze technologie en knowhow bij de consument te bevestigen

Magaly Barbier, Brand Manager Lattoflex

40 consumenten kregen de kans om 6 weken lang een Lattoflex slaapsysteem uit te testen en zo zelf het Lattoflex Effect te ervaren.

Wat is het Lattoflex Effect precies?

Lattoflex biedt een totaaloplossing waarbij de actieve bedbodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Die synergie zorgt voor een perfecte lighouding, een perfecte drukverdeling en dus een optimaal slaapcomfort.

De testslapers waren unaniem en hebben het Lattoflex Effect duidelijk ervaren!

Enkele van hun voornaamste bevindingen:

- De bedbodem en matras geven een zeer goede ondersteuning voor het lichaam en de rug in het bijzonder.

- Waar je ook ligt in bed passen de matras én bedbodem zich aan en volgen ze elke beweging.

- De ventilatie van het bed is optimaal, onder meer dankzij de speciale oppervlaktestructuur en de luchtdoorlatende eigenschappen van de matras.

- Bij de testpersonen met rugklachten zijn de klachten grotendeels of zelfs helemaal verdwenen en is de slaap veel vaster.

Conclusie:

De bedbodem in combinatie met matras hebben bij de meeste testers voor een serieuze verbetering van hun slaapkwaliteit gezorgd. Het is inderdaad zo dat een goed slaapsysteem een positief effect heeft op de nachtrust en eventuele rugpijn vermindert.

Nog niet overtuigd? Lees zeker de positieve getuigenissen van de testers en bekijk de testimonials!

Over Lattoflex

In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. In samenwerking met ingenieurs en medische experts zijn ze blijven innoveren met één doel voor ogen : zorg dragen voor uw rug!  

Lattoflex maakt deel uit van de Belgische groep Recticel met een sterke Europese dimensie, met meer dan 100 vestigingen in 27 landen.

 

 

 

 

 

 

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten