Broekenmerk STEFF strikt Alexia De Ville voor unieke collab

Vaderdagtip: unieke broek van STEFF met print van Alexia de Ville

STEFF is een jong Belgisch herenbroekenmerk dat een uitstekende pasvorm combineert met unieke accenten in het design. Zo zijn er in elke broek een speciale binnenvoering en leuke boodschapjes voorzien. Spitsvondig en toch bescheiden, het typeert de no nonsense filosofie van STEFF helemaal. Voor de prints van de zomercollectie ging STEFF een samenwerking aan met de Belgische ontwerpster Alexia de Ville, vooral bekend om haar behangpapierontwerpen.

Er zijn twee verschillende prints, een patroon met inktvlekken en eentje met kleurrijke Japanse maskers. De collectie bestaat uit chino's, denim en shorts. Prijzen variëren tussen 104 en 120 euro. De broeken zijn sinds kort online verkrijgbaar via www.steff.be en in geselecteerde verkooppunten.

Over STEFF

STEFF wil mannen aantrekken die houden van het goede leven. Denk kwaliteit, avontuur en vrienden en overgiet met een ferme dosis nuchterheid en zin voor bewust leven. Het is daarmee niet alleen een merk. Het is een community van ‘New Gentlemen’, quoi.

Over NOVAVO

Steff wordt ontworpen in België door de firma Novavo, een familiebedrijf uit Kluisbergen, gerund door Wouter Noterman. De productie gebeurt in lokale ateliers in Portugal. Respect voor methoden, materialen en mensen maken deel uit van de centrale waarden van Novavo.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten