Back to school met de klassiekers van Matisse and Henri

Het schooljaar goed inzetten? Dat doet je zoon oa met de juiste outfit. Casual chic, full of colour maar vooral comfortabel. Het zijn de ingrediënten van de collecties van Matisse and Henri, een jong Belgisch kledingmerk voor 'boys only'.

Matisse and Henri is er voor jongens van 2 tot 12 jaar. De collecties bestaan telkens uit chino's, hemdjes en knitwear in verschillende basiskleuren. De stoffen zijn Italiaans en de ontwerpen functioneel. Of je nu kiest voor de volledige setjes, of de losse stuks apart combineert, je haalt essentiële items in huis, die gemaakt zijn om lang mee te gaan en onderling makkelijk combineerbaar zijn

Slimme ontwerpen

Functionaliteit is een van de kernwaarden van het jonge label. Het werd dan ook ontwikkeld door Lieve De Dobbeleer, die als jongensmama weet waaraan jongenskledij vooral moet beantwoorden.

Zo zijn de broekjes iets langer zodat die langer meegaan (kunnen perfect omgeplooid worden), zijn de taillebanden elastisch waardoor kleine boys de broekjes makkelijk aan en uit kunnen trekken en worden er zelfs knie patches voorzien in dezelfde kleur als de chino's. Want boys will be boys...

Over Matisse and Henri

Matisse and Henri werd opgericht in 2015 door Lieve De Dobbeleer.

De duidelijke opbouw van de collectie en de uitgekiende fit van de stuks zorgen ervoor dat aankopen via webshop eenvoudig zijn. Naast de vele homesales die worden georganiseerd is het merk dan ook uitsluitend te koop via de webshop www.matisseandhenri.com. Je kan tevens op afspraak terecht in Gooik, in het atelier van Lieve.

Prijzen

Hemdjes variëren tussen 45,95 en 65,95 en chino's starten bij 56,95.

Over ontwerpster Lieve

Lieve De Dobbeleer woont in Gooik heeft een jarenlange achtergrond in de fashion consultancy. Ze droomde al langer van een eigen label, vanuit een gemis aan mooie en sobere jongenskledij. Het was haar bevinding dat kinderwinkels 80% uit meisjesmode bestaan. Alle stuks worden geproduceerd in Italië, met Italiaanse stoffen.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten