Glamoureus de winter in met Brian + Nephew

Kwaliteitsvolle kindermode met een hoog glamourgehalte en eigenzinnige twist. Het is de nieuwste collectie van het Belgische merk Brian + Nephew.

Brian + Nephew is een Belgisch kindermerk dat gekend staat om zijn eigenzinnige collecties. De stuks zijn trendy, tijdloos, en net dat tikje anders. Het gebruik van kwalitatieve materialen en de perfecte pasvorm maakt dat Brian + Nephew de nieuwe favoriet is van vele mama's en hun dochters/zonen.

Little Ladies

De meisjescollectie is Ab Fab en sluit volledig aan bij de damestrends. Girly wordt gecombineerd met sporty, bohemian, seventies en vintage vormen de inspiratie. Denk bloemenprints en -borduren, retro seventies motieven en streepjes, glitterteksten en –applicaties. Bij de broeken wisselen superskinny jeans en stoere chino's elkaar af. De plissé rokjes combineer je met meisjesachtige blouses en een stoere bomber. Adult size please!

Boys

De jongenscollectie is een en al avontuur. De collectie mengt sportieve elementen met een collegestijl en outdoor accenten.

De denims met hun perfecte fit zijn er in verschillende blauwtonen en wassingen, maar ook in grijs en zwart. Daarnaast zijn er hemden in een variëteit aan materialen en prints: cord, checks, pique, katoen, denim. Zachte en warme sweats en tees, teddies en jogs zorgen voor een casual coole look.

Over Brian + Nephew

Brian + Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde boetieks en multibrandstores (oa Hudson’s Bay, AS Adventure, Inno...).

Prijzen:

- broeken vanaf 54,95 euro

- T-shirts vanaf 34,95 euro

- rokjes vanaf 39,95, jurkjes vanaf 44,95

- sweaters vanaf 44,95 euro

Belgische kindermode

Brian + Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten