When STEFF meets Urbanus

Unieke collectie broeken met Urbanusstrip als binnenvoering.

STEFF is een jong Belgisch broekenmerk voor de 'New Gentlemen'. De collectie bestaat uit moderne chino's en denims, met telkens een bijzondere binnenvoering. Voor de wintercollectie werd er een unieke collab aangegaan met stripheld Urbanus. Eerder werd er ook al samengewerkt met wallpaperdesigner Alexia De Ville, die voor de binnenvoering 2 prints ontwierp.

Met deze collab wil het merk hun doelgroep van New Gentlemen aanspreken. De humor, het zelfrelativeringsvermogen en speelse karakter, het zijn stuk voor stuk eigenschappen die het merk STEFF met Urbanus gemeen heeft. Een perfecte match dus.

Urbanuslovers

Voor de campagne lanceerde STEFF eerder al een oproep naar echte Urbanuslovers. Uit de vele inzendingen werden drie Urbanussstripfans (waaronder cartoonist LECTRR) uitgekozen die de ambassadeurs van de verschillende STEFF fittings (number one, two & three) vormen. Zij worden voorgesteld op de blog.

OF Urbanus zelf STEFF broeken draagt? Absoluut, hij ontdekte het merk door de collab en is sindsdien fan.

Collector's item

Er zijn 2 verschillende voeringen/strips, verdeeld over de verschillende types chino en jeans. Aan elke broek komt ook een gimmick en een ludieke fanclubkaart. Daarmee worden de broeken een echt collector's item.

Boxershorts

Voor de gelegenheid werden ook boxershorts gemaakt, met dezelfde print als de binnenvoering. Deze worden verkocht in de verschillende verkooppunten en op de webshop van STEFF. Ideaal eindejaarsgeschenk voor de Urbanuslover! Prijs: 25 euro.

Praktisch

De STEFF meets URBANUS collectie is vanaf nu te koop in de verschillende verkooppunten en op de webshop van STEFF. De broeken en boxershorts worden ook voorgesteld op de Boekenbeurs, samen met een aantal leuke acties.

Prijzen variëren tussen 119 en 129 euro.

Over STEFF

STEFF is een jong Belgisch herenbroekenmerk dat een uitstekende pasvorm combineert met unieke accenten in het design. Spitsvondig en toch bescheiden, het typeert de no nonsense filosofie van STEFF helemaal.  STEFF wil mannen aantrekken die houden van het goede leven. Denk kwaliteit, avontuur en vrienden en overgiet met een ferme dosis nuchterheid en zin voor bewust leven. Het is daarmee niet alleen een merk. Het is een community van ‘New Gentlemen’, quoi.

Over NOVAVO

Steff wordt ontworpen in België door de firma Novavo, een familiebedrijf uit Kluisbergen, gerund door de familie Noterman. De productie gebeurt in lokale ateliers in Portugal. Respect voor methoden, materialen en mensen maken deel uit van de centrale waarden van Novavo.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten