Back to school met Brian + Nephew

Nieuwe collectie vol hippe must haves

Het einde van de vakantie nadert. Tijd om de garderobe van zoon- of dochterlief schoolproof te maken. Wij selecteerden enkele favorieten uit de nieuwste collectie van het Belgische Brian + Nephew.

Plissé all the way

Hoe cute zijn deze rokjes? De stylingmogelijkheden zijn eindeloos: trendy met een opvallend t-shirt en bomber, classy met een gekleed hemdje en wollen trui.

Foto links: T-shirt 49,95 - rokje 39,95 - bomber 54,95 euro

Foto rechts: Blouse 49,95 - rokje 39,95 - knit 59,95 euro

Checks & stripes

Streepjes en ruitjes blijven het goed doen. Het bloesje met rasterprint is perfect voor een warme nazomer. Of wat denk je van dit kick-ass houthakkershemd?

Foto links: 59,95 euro

Foto rechts: Hemd 64,95 - Denim 54,95 - Cardigan 59,95 euro

Comfy basics

De jongenscollectie van Brian + Nephew bestaat vooral uit stijlvolle basics, die uiterst comfy zijn. Stoer, maar met de nodige dosis urban chic. Perfect om te stevig in te ravotten dus.

Foto links: sweater 1: 44,95 - sweater 2: 49,95 - denim 54,95 euro

Foto rechts: sweater 44,95 - jacket 119,95 - denim 54,95 euro

Over Brian + Nephew

Brian + Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde boetieks en multibrandstores (oa Hudson’s Bay, AS Adventure, Inno...).

Prijzen:

- broeken vanaf 54,95 euro

- T-shirts vanaf 34,95 euro

- rokjes vanaf 39,95, jurkjes vanaf 44,95

- sweaters vanaf 44,95 euro

Belgische kindermode

Brian + Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten