Lost in Pablos: mannenmode èn stylingadvies onder één dak

Nieuwe Gentse hotspot voor mannen

Gent heeft er binnenkort een nieuwe hotspot bij. Lost in Pablos is een mannenwinkel die een blend van unieke, jonge merken combineert met persoonlijke styling en maatwerk.

Op 1 september opent in de Onderstraat in Gent de herenwinkel 'Lost in Pablos' de deuren. Een winkel met een eigen stijl en boordevol hippe labels om te ontdekken. Van maatpakken tot schoenen, accessoires, knitwear en everyday wear, Lost in Pablos biedt alles wat een hedendaagse man nodig heeft in zijn garderobe.

Merkenmix

Zaakvoerster Lisa Deridder deed meer dan 13 jaar ervaring op bij oa. Café Costume, en maakt er haar missie van mannen van kop tot teen te (re)stylen, volgens hun stijl, budget èn bodytype. De merken die ze aanbiedt, onderscheiden zich door kleinschaligheid, speciale stoffen of prints, of unieke verhalen. Het is een toffe mix van Scandinavische, Franse en Engelse labels waaruit het oog van een kenner spreekt. Casual chic met net dat ietsje meer en altijd duurzaam.

Een greep uit de merken:

- Livid - Tricote moi un Tattoo - Peregrine of England - Johnnylove - - Loake - Hymn Londen - Fils de butte - MP Crafted Garments ...

Maatwerk

Naast het aanbod casual kledij heeft Lost in Pablos alles in huis voor de formal look. Een pak of hemd op maat, met bijhorende accessoires, het is een ander luik waar Lost in Pablos sterk in is. Er zijn standaard een aantal pakken beschikbaar die op heel korte tijd kunnen worden aangepast naar de wensen van de klant.

Ikkoopbelgisch

Voor de accessoires kiest Lisa volop voor Belgische merken. Zo zijn er handgemaakte manchetknopen van juweelontwerper Sébastien Vandekerckhove, portefeuilles van Zlq, dassen en strikjes van Cravat Noir en ecologische en fairtrade hemden van Mr Manchette. Daarnaast wordt voor de aankleding gewerkt met meubels van ROARK, die ook te koop worden aangeboden. Voor de branding werkte Lisa samen met het Gentse duo Deneef & Goemaere, van hen zullen ook schilderijen te bewonderen zijn in de winkel.

Ik vind het belangrijk om samen te werken met Belgisch talent, en hen een duwtje in de rug te geven. Op het vlak van mannenmode heeft België heel wat te bieden!

Lisa 

What's in a name

De oorsprong van de naam is even absurd als naam zelf. Tijdens een droom over haar winkel zag Lisa als in een visioen een etalage met de naam"Lost in Pablo & Los Camicas". De werknaam 'Lost in Pablos' bleef hangen en bleek binnen de filosofie van de winkel te passen: niet te serieus en met een ferme knipoog. De verwijzing naar Lisa's vader 'Paul' geeft er een extra dimensie aan.

Persoonlijke uitnodiging opening

Vrijdag 1 september van 18 tot 22 uur

Onderstraat 28 - 9000 Gent

Music (exotica dj's) - food - drinks

Meer beelden volgen na de opening.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten