FLASH SHOP opent dit najaar in Gent

Temporary Store bringing a selection of Contemporary brands

Van 5 oktober tot 30 december opent de Antwerpse Lana Scatorchia voor de derde maal de deuren van haar FLASH SHOP. Na een succesvolle eerste editie in Antwerpen en een al even populaire pop-up in Berlijn, is het dit najaar de beurt aan Gent. Het unieke aanbod aan Belgische en Nederlandse merken in FLASH SHOP doet ons alvast naar Kerst en het pakjesseizoen aftellen!

 

Het beste van de Lage Landen

Lana kiest er opnieuw voor om enkel producten aan te bieden van jonge ondernemers:

Jonge ondernemers moeten  elkaar een hart onder de riem steken. Als kleine speler is het niet eenvoudig om je eigen unieke concept en verhaal kenbaar te maken bij het grote publiek, maar door onze krachten en kennis te bundelen komen we al een eind verder. Precies dat probeer ik met FLASH SHOP voor elkaar te krijgen.

Lana Scatorchia

De derde editie van FLASH SHOP brengt een unieke mix van 20 mode-, design- en lifestylemerken samen onder één dak. Waar je in Antwerpen en Berlijn enkel Belgische merken aantrof, zal je in Gent ook een selectie Nederlandse merken terugvinden. Zoals bijvoorbeeld de oorbellen van Earcraft en de design objecten van mo man tai. Met oog voor kwaliteit is Lana op zoek gegaan naar complementaire merken met een leuk verhaal. Denk onder meer aan (strijk)patches en gepersonaliseerde juwelen, of tie dye kledingstukken, unieke handtassen en handgemaakte objecten en meubels.

 

Pakjesseizoen: the Art of Giving

Ben jij één van de velen die elk jaar opnieuw op 24 december halsoverkop nog cadeautjes moeten gaan sprokkelen? FLASH SHOP geeft je drie maanden de tijd om de beste pakjes te verzamelen voor vrienden, familie en niet te vergeten - jezelf. Want zeg nu zelf: wat is er leuker dan het perfecte pakje vinden voor die ene vriend of vriendin die alles al heeft? 

 

Deelnemende merken

-

FASHION

-

DOYOU Studio

Sea Me happy

Catalina J

Mieke Dierckx

Love Sundaily

Johny be good

By Jill Shaw

 

DESIGN

-

SMENT

Quubo

House of Raccoon

Straff Design

mo man tai

-

LIFESTYLE

-

Floom

Knush

Sigrid Collectables

Touch of Silver

Setareh Jewellery

Golden Noodle

Earcraft

Atelier Clash

Lien Hereijgers

 

Tofste buren

Met het populaire hotdogconcept Würst en de alombekende Wasbar als buren vertoeft de nieuwe FLASH SHOP in bijzonder goed gezelschap. Het was dan ook liefde op het eerst zich toen Lana het pand op de Nederkouter, één van de hipste en snelst opkomende buurten van Gent, binnenstapte.

 

PRESS launch

De nieuwe FLASH SHOP wordt op donderdagavond 5 oktober van 17u tot 21u in premiere voorgesteld aan pers, influencers, vrienden en familie met heerlijke drankjes, muziek en veel shopping!

 

Praktisch

Locatie: Nederkouter 73, 9000 Gent

Data: 5 oktober t.e.m. 30 december

Openingsuren:

- Woensdag tot vrijdag van 10u30 tot 18u30 

- Zaterdag van 11u30 tot 19u30

- Elke eerste zondag van de maand van 12u tot 17u

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten