Unieke collab verenigt twee Belgische merken

Johny be good X Jasmien Witvrouwen

Wanneer twee merken eenzelfde filosofie delen, en tegelijk erg complementair zijn, is het een kwestie van tijd voor er een collab uit volgt. Zo gebeurde ook met twee jonge Belgische merken, het hemdenlabel Johny be good, en juweelontwerpster Jasmien Witvrouwen. Samen werkten ze een collectie uit in een welbepaald thema: A bittersweet symphony, oftwel, de drie fasen van een secret love affair.

Belgian match made in heaven

Jasmien Witvrouwen is een jonge juweelontwerpster die met haar eerste collectie Happy Pills meteen heel origineel uit de hoek kwam.

De handgemaakte juwelen zijn steeds opgebouwd rond gevatte boodschappen als 'no more tinder', 'kiss my ass', 'jesus saves, I spend'.

Johny be good is een label dat begin 2017 met getatoeëerde hemdjes op de markt kwam. Witte hemden met daarop zwarte boodschappen geborduurd, binnen één thema: lovesickness.

De twee bezielsters Ruth en Jasmien leerden elkaar kennen en besloten de handen in elkaar te slaan voor een originele mini-collectie. Drie hemdjes waar drie matching juwelen voor werden ontworpen. Samen vertellen ze één verhaal.

Ruth Trioen en Jasmien Witvrouwen

A bittersweet Symphony

De collectie draagt de naam 'A Bittersweet Symphony' en vertelt het verhaal van een 'secret love affair'. Elk hemd + juweel gaat over een van de 3 fasen van een liefdesverhouding.

1. Hemd: 'Any way you want me' + hartvormige clip om op de knopenrij te bevestigen met gravure 'insert love'

2. Hemd: 'Hopelessly devoted' + hanger voor bovenste knoop 'bittersweet'

3. Hemd 'Not you' + statement oorring 'are you lonesome, do you miss me, are you sorry'

Lancering

De collectie is vanaf 5 oktober verkrijgbaar via beide webshops en in 2 exclusieve verkooppunten: KURE in Brussel en FLASH shop in Gent (pop up). Daarmee mikken ze vooral op de feestdagen en geschenkperiode.

De juwelen zijn zowel in zilver als verguld beschikbaar.

Prijzen

Hemd 130 - clip zilver/verguld: 80/110 euro

Hemd 130 - Hanger zilver/verguld: 155/165 euro

Hemd 130 - Oorring zilver/verguld: 150/160 euro

Ook apart verkrijgbaar.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten