264353 a1bec64f a6d4 4751 b1db 299e6728bcfd 5cca56 large 1510767638

De nieuwste collectie van Jasmien Witvrouwen: juwelen met een verborgen boodschap

Met haar nieuwste collectie 'Hidden Messages' pakt juweelontwerpster Jasmien Witvrouwen opnieuw uit met een reeks juwelen die er niet alleen prachtig uitzien, maar tegelijk ook een verhaal onthullen.

Hidden Messages is Jasmiens bedenking bij de 'fake' wereld van nu en de valkuilen van sociale media. Iedereen toont aan de hele wereld immers de meest 'perfecte' versie van zichzelf. Maar niets is wat het lijkt...

Alles onder de loep genomen vraag ik me af of alle mensen wel zo gelukkig zijn? Hebben ze echt het perfecte leven? Wat zit er verstopt onder deze rimpelloze buitenkant? In de kleinste details van gedragingen kun je vaak de echte boodschap lezen. Dit gevoel heb ik vertaald in juwelen.

Jasmien Witvrouwen

De collectie vertrekt van prijskaartjes in verschillende vormen, die op het eerste gezicht vlekkeloos lijken. Maar op elk prijskaartje staat op de achterzijde een verborgen boodschap gegraveerd. Samengevat in 3 sterke woorden 'Feel me', 'Protect me' en 'Whatever', probeert Jasmien haar eigen gevoelens en de Hidden Messages van velen bloot te leggen.

Modulair

Over de collectie werd duidelijk goed nagedacht. Zo is ze grotendeels modulair. Je kunt zelf je eigen juweel samenstellen uit verschillende elementen en op die manier naar hartelust variëren. Bovendien kun je de kettingen aan twee kanten dragen. Een sobere parelsteker maak je tot een echte statementoorring met de grotere cirkel en lange ketting. Zilver combineer je met verguld, volledig naar eigen wens.

De collectie is vanaf nu te koop via de webshop en in geselecteerde verkooppunten (oa de pop up van An Buermans in de maand december in Antwerpen). Prijzen variëren volgens combinaties en materiaalkeuze (zilver/verguld)

- oorringen vanaf 70 euro

- ringen vanaf 100 euro

- kettingen vanaf 165 euro

- armbanden vanaf 145 euro

- broches vanaf 130 euro

Over Jasmien Witvrouwen

Meet Jasmien Witvrouwen: 28 jaar, artistieke duizendpoot, maar vooral een doorbijter. Bij Jasmien werd enkele jaren geleden de ziekte van Crohn vastgesteld. Een diagnose die haar wereld op zijn kop zette en waardoor ze noodgedwongen haar eigen zaak moest sluiten. Maar ze bleeft niet bij de pakken zitten. Integendeel! Ze draaide de negatieve ervaringen om in een feel good project. Het resultaat? Haar eerste juwelencollectie “Happy Pills” die meteen een schot in de roos was. Hidden messages is haar tweede collectie.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten