267708 img 5708 4a484b large 1513081078

Anna Pops: modewalhalla voor klein en groot

Tina Daem vond haar gading niet in het aanbod kinderschoentjes en richtte daarom 5 jaar geleden Anna Pops op. Een schoenenwinkel in Aalst met een mix van unieke en kwalitatieve merken èn een eigen collectie kinderschoentjes. Al snel kwam daar een online winkel bij, en een uitbreiding van het aanbod met kleertjes en schoenen voor de hippe mama's.

Intussen groeide Anna Pops uit tot dè referentie als het aankomt op kinderschoenen en hippe kleertjes. Je vindt er merken als Golden Goose, Nathalie Verlinden, Eli, Maa... Uit die collecties stellen Tina en vriend Filip zelf de schoentjes samen, ze kiezen leersoorten en kleuren en ontwerpen zo hun eigen kleine Anna Pops-collectie. Ze kiezen daarbij puur op basis van een buikgevoel. Daarbij verliezen ze de pasvorm niet uit het oog. Want ook daar ligt de sterkte van Anna Pops, een expertise op het vlak van kinderschoentjes, want in de eerste plaats moet een schoen degelijk zijn en vooral ook goed passen. Een deel van de schoentjes zijn ook beschikbaar in grotere maten, because twinning is winning, right?

Ik wil mijn klanten vooral een aanbod gunnen dat niet alledaags is en waarbij onze eigen collectie een meerwaarde is. Daarbij kijk ik niet naar wat het beste verkoopt, maar vooral wat ik zelf hip, mooi en kwalitatief vind. Klanten weten dat ze bij mij terecht kunnen voor een schoentje of kledingstuk dat ze niet snel elders vinden. 

Tina Daem, eigenares Annapops

Inspiratiewinkel

Met Anna Pops wil Tina ook een plekje bieden waar je geïnspireerd kunt worden. Hippe outfits die leuk gestyled worden in een eigentijds kader, met persoonlijke tips van Tina of rechterhand Judith. Zij laten je onmiddellijk thuisvoelen. En dat thuisgevoel trekken ze door naar de service, want ook op afspraak kan er geshopt worden.

Wie liever online shopt vindt het ruime aanbod op de webshop www.annapops.be.

Niet zeker over de maat? De handige instructievideo helpt je op weg.

Hippe kledij

Met merken als Caroline Bosmans, The Animals Observatory, Maan en Miss Chips, mikt het kledingluik van Annapops vooral op de mama die in het huidige aanbod van kinderkleding iets anders zoekt voor zoon of dochter. Je kunt de stuks uiteraard meteen combineren met het juiste schoentje, dat spaart wat tijd. Vanaf januari vullen de minder bekende merken 'East and highlanders' ( voor jongens, Japans) en Piupiuchick (Spaans) de zomercollecties aan.

Leuke goodies

Naast schoentjes en kledij biedt Anna Pops ook een aanbod accessoires en geschenkjes.

Sokjes en boekentasjes maar ook juweeltjes en stationery. Zolang het maar past binnen de typische Anna Pops-stijl, vind je het hier terug.

Toekomstplannen

Tina zit zeker niet stil. Ze droomt ervan de winkel in Aalst uit te breiden en met Atelier Pops wil ze een platform bieden voor ontwerpers en starters die passen binnen het DNA van Anna Pops.

Over Anna Pops

Anna Pops werd in 2012 opgericht in Aalst door Tina Daem en haar vriend Filip, die architect is. Sinds augustus 2017 vervoegde Judith het team.

Adres:

Eugeen Bosteelsstraat 10

9300 Aalst

Openingsuren:

woe, vrij, zat van 10 uur tot 18 uur of op afspraak

267756 img 5675 b94999 original 1513090246

Judith, Tina & Filip

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten