Piupiuchick & East End Highlanders: 2 nieuwe merkjes bij Anna Pops

Anna Pops is een kinderwinkel in Aalst (met webshop) waar je naast een ruim aanbod hippe en unieke schoentjes ook heel wat exclusieve kledingmerken vindt. Met merken als Caroline Bosmans, The Animals Observatory, Maan en Miss Chips, mikt het kledingluik van Anna Pops vooral op de mama die in het huidige aanbod van kinderkleding iets anders zoekt voor zoon of dochter. Sinds deze maand zijn er twee nieuwe merkjes bij. Zoals steeds zijn het labels die je niet makkelijk elders vindt en die passen binnen het aanbod van Anna Pops. Meet Piupiuchick en East End Highlanders.

PiuPiuchick: Bohemian with a twist!

Piupiuchick is een jong merk uit Portugal. De collecties zijn een ode aan de kindertijd, met een speelse en kindvriendelijke toets. Kledij voor jongens en meisjes, van 2 tot 10 jaar. Alles wordt gemaakt met veel aandacht voor kwaliteit en detail: unieke, originele patronen en met zorg uitgezochte kleuren en stoffen. De veelgebruikte materialen linnen en katoen zijn zowel tijdloos als uiterst comfy. De collectie heeft mooie en praktische stukken in verschillende stijlen. Van vintage en klassiek tot modern en hip. Piupiuchick straalt creativiteit, passie en gevoel voor humor uit. Kernwaarden die ze delen met Anna Pops.

East end Highlanders, Japans minimalisme!

East end Highlanders is een Japans merk voor jongens en meisjes van 3 tot 12 jaar. Opvallend in de collectie is het ruime aanbod van jongenskledij. De stijl houdt het midden tussen chique en casual. De collecties worden ambachtelijk gemaakt door fabrieken in verschillende dorpen in Japan, elk gespecialiseerd in hun vakgebied. Er wordt ook enkel met Japanse materialen gewerkt. Het resultaat is een unieke mix van klassieke silhouetten, mooie snits en kleuren. Onze favoriet? Zonder twijfel de "suit pants", in de lange en de korte variant voor de jongens. Maar ook de roze wikkelbroek voor de meisjes is een topper!

Over Anna Pops

Anna Pops werd in 2012 opgericht door Tina Daem en haar vriend Filip. Een schoenenwinkel in Aalst met een mix van unieke en kwalitatieve merken èn een eigen collectie kinderschoentjes. Al snel kwam daar een online winkel bij, en een uitbreiding van het aanbod met kleertjes en schoenen voor de hippe mama's. Met Anna Pops wil Tina een plekje bieden waar je geïnspireerd kunt worden. Hippe outfits die leuk gestyled worden in een eigentijds kader, met persoonlijke tips van Tina of rechterhand Judith. Zij laten je onmiddellijk thuisvoelen. En dat thuisgevoel trekken ze door naar de service, want ook op afspraak kan er geshopt worden.

Wie liever online shopt vindt het ruime aanbod op de webshop www.annapops.be.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten