De natuurlijke look van betonvloer met het gemak van klikvinyl

 

De natuurlijke uitstraling van een kalk- of betonvloer gecombineerd met de sterke en watervaste eigenschappen van vinyl en het ultieme gebruiksgemak van klikverbindingen. Het Belgische Floorify innoveert opnieuw met een collectie vinyltegels. Voor het eerst wordt de Rigid Core-technologie toegepast in vinyltegels met pastellone-look.

Drie tinten grijs

Geïnspireerd door de ambachtelijke Venetiaanse vloeren lanceert Floorify een nieuwe vinyltegelcollectie met pastellone-look. De tegels sluiten nauw aan op de industriële uitstraling van gietvloeren en betonvloeren, maar behouden het handgemaakte charisma van elegante kalkvloeren. In drie beschikbare kleuren – Sea Salt, Oyster en Caviar – speelt de collectie met een mooie variatie aan grijstinten.

Floorify-vloeren zijn mooi, tijdloos en elegant. De pastellone-look sluit daar perfect bij aan. De ambachtelijke sierlijkheid van het uitgewreven kalk geeft elke ruimte een hedendaagse look.

Ontwerpster Marie Callens, Floorify

Groot formaat

De klikvinyltegels zijn 600 op 900 mm groot. Het extra grote formaat maakt voegen quasi onzichtbaar en het plaatsen extra snel en eenvoudig. Meteen speelt het formaat ook in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een industrieel effect. De tegels hebben dezelfde uitstraling als beton- en gietvloeren, zonder de nadelen. Zo zijn Floorify-tegels wel vlekkenresistent, is er geen kans op barsten of scheuren en is de vloer eenvoudig te installeren zonder uitgebreide voorbereiding. Bovendien hoef je geen rekening te houden met droogtijden: de vloer is direct toegankelijk.

Ideaal voor intensief gebruik

De uitgebreide slijtlaag van 0,55 mm, neutrale kleuren, snelle plaatsing, vlekbestendigheid en watervastheid maken van Floorify-tegels de ideale vloerbekleding voor open leefruimtes, commerciële ruimtes of projecttoepassingen. Ook met de Floorify-plankenvloercollectie zijn de tegels perfect te combineren. Het kliksysteem sluit naadloos aan en door de variatie in kleur, formaat en motief worden zones in open ruimtes mooi afgelijnd.

Over Floorify

Floorify is een vernieuwend en 100 procent Belgisch vloerenmerk. Dankzij een rigide, watervaste en geluidsabsorberende kern ­– een eigen ontwikkeling – combineert Floorify de beste eigenschappen van clickvinyl en -laminaat in een beperkt en tijdloos design. Het selectieve gamma bestaat uit 13 plankenvloeren en 3 tegelvloeren.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten