Nieuwe conceptstore Ramón focust op slow fashion en duurzaamheid

Antwerpen is sinds gisteren een pareltje rijker. De conceptstore Ramòn opende gisteren feestelijk de deuren. De winkel wil zowel kleinschalige, Belgische merken als internationale ontdekkingen in de kijker zetten. Bezielster Ramona Stoica zet volledig in op duurzaamheid en slow fashion. Ze richtte in 2016 al haar eigen label Helder op, een duurzaam, 100% Belgisch merk dat ze ook zal verkopen in haar winkel.

Thuisgevoel

Het interieur is strak en toch warm. Je ervaart een enorm ruimtegevoel tijdens het winkelen, doordat niet alles is volgestouwd. Er is zelfs een aparte relaxruimte met comfy sofa en kinderhoekje. Zo voelt iedereen zich hier meteen thuis. En daarmee onderscheidt Ramón zich meteen ook van vele andere multibrandstores.

Merkenmix

Ramòn heeft een vast aanbod van labels en vult die maandelijks aan met een ontdekking uit binnen- of buitenland. Een aantal keer per jaar zet ze een internationale ontwerper in de kijker.

Enkele labels:

Fashion:

Eline Van Ree

Giul knitwear

Helder Antwerp

Catalina J.

Johny be good

ByWM

...

Accessoires

Jasmien Witvrouwen

Awardt Wies Els

...

Lifestyle

Strange Donkey Gin

Likami Skin Care

Or tea

Praktisch

Adres

Leopoldstraat 19

Antwerpen

Openingsuren

Dinsdag - zaterdag: 11 - 17.45 uur

Elke eerste zondag: 13 - 18 uur

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten