Jasmien Witvrouwen lanceert mannencollectie

Jasmien Witvrouwen, de juweelontwerpster die zich met haar collectie Happy Pills meteen onderscheidde door haar gevatte quotes en no-nonsensestijl, lanceert nu ook een Happy Pills-collectie voor mannen. De gekende figuurtjes keren terug in de vorm van pins en manchetknopen, de quotes vinden hun plaats op ringen en dasspelden.

Foto's: Tasja Van Rymenant

Ik heb deze collectie gemaakt omdat er ook heel veel mannen zijn die tegen hun zin op kantoor zitten of een onbenullige job hebben. Ik vind het een grappig idee dat ze dan de 'Don't get me started' of 'Uw plaat blijft hangen' op hun kostuum dragen tijdens saaie meetings.

Quotes

Het leuke aan deze collectie is dat de stuks zowel apart als bij elkaar kunnen gedragen worden. Bij de dasspeld met quote 'uw plaat blijft hangen' hoort dan de manchetknoop of pin in de vorm van een platenspeler. Het principe van de oorringen met aan de ene kant een symbooltje en de andere kant een boodschap wordt zo doorgetrokken naar de mannencollectie.

Er zijn 5 verschillende quotes en symbooltjes: 'don't get me started' (bokshandschoen), 'hold your horses' (slak), 'uw plaat blijft hangen' (platenspeler), 'let's pretend' (bodybuilder) en 'hit me' (pistool). Alle stuks worden handgemaakt in zilver of verguld. De signetringen zijn volledig personaliseerbaar.

Praktisch

De Happy Pills for men-collectie is vanaf 5 februari verkrijgbaar op de webshop.

Prijzen (zilver - verguld):

- dasspeld: 125 - 145

- manchetknopen: 125 - 145

- pin: 65 - 75

- signetring: 125 - 145

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten