272205 atn c 239 34b525 large 1518466628

De SS18 collectie van Atelier Noterman:

Gedegen materiaalkeuze, perfecte fittings èn een nieuwe branding

Atelier Noterman is een Belgisch herenbroekenmerk dat al 7 jaar staat voor innovatieve designs, perfecte fittings en een duurzame aanpak. Met de nieuwe zomercollectie waait tegelijk een nieuwe wind door het Kluisbergense huis. Er wordt gekozen voor een opfrissing van het logo en bijhorende branding. Het merk toont daarmee dat het niet stil blijft staan en steeds openstaat voor vernieuwing. Eerder al kwam Atelier Noterman als eerste met de Detox Denim op de markt, een jeans die bij de productie aanzienlijk minder water verbruikt en gebruik maakt van een natuurlijke kleurstof, waardoor er minder toxische stoffen in het ecosysteem terechtkomen.

Zomercollectie

De collectie bestaat uit chino's, denims en bermuda's. Het kleurenpalet is tijdloos en fris. De collectie wordt verkocht in verschillende herenboetieken en multibrandstores in België en Nederland. Prijzen variëren van 160 tot 250 euro.

Over Atelier Noterman

Atelier Noterman is een label van de familie Noterman, die met hun bedrijf Novavo al meer dan 50 jaar actief is in de textielindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Kluisbergen en voor de productie werken ze samen met lokale ateliers in Portugal. Duurzaamheid, verantwoord ondernemen en respect voor mens en milieu behoren tot de kernwaarden van het bedrijf.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten