Ocra by Pops, de exclusieve schoenencollectie van Anna Pops

Bij Anna Pops hebben ze een zwak voor unieke schoentjes. Het was dan ook een kwestie van tijd voor er een eigen collectie uit zou volgen. Toen Tina de ateliers van schoenenfabrikant Ocra ging bezoeken in Italië, groeide het idee om exclusief voor haar klanten een kleine collectie te ontwerpen. Samen met het atelier ging ze op zoek naar kwalitatieve ledersoorten, een verfijnde afwerking, en uiteraard een uitstekende pasvorm.

Minicollectie

Tijdens het ontwerpen was er in het bijzonder aandacht voor verhoudingen: de hoogte van de schoen, afstand van neus tot aanzet van de sluitingen, dikte van de zool, etc. Het resultaat is een minicollectie van 9 verschillende schoentjes in verschillende maten. Tijdloze modellen die op elegante manier opvallen door de keuze van van veterposities en materialen die van kleur veranderen volgens het licht erop valt.

Er is zowel een eerste stapper als een veterschoen. Prijs: 127 euro voor de eerste stapper, 137 euro voor de veterschoen.

De schoentjes zijn zowel online verkrijgbaar, als in de winkel in Aalst.

De perfecte kinderschoen

Tina bouwde met de jaren een enorme expertise op op het vlak van kinderschoenen. Er zijn volgens haar 3 aspecten waaraan een degelijke kinderschoen moet voldoen:

- stevige hielsteun

- enkel de neus is plooibaar over 10°

- niet torsbaar in de lengterichting

Zowel de eigen collectie Ocra by Pops als de schoentjes die Tina voor Anna Pops selecteert, voldoen steeds aan deze 3 criteria.

Over Anna Pops

Anna Pops werd in 2012 opgericht door Tina Daem en haar vriend Filip. Een schoenenwinkel in Aalst met een mix van unieke en kwalitatieve merken èn een eigen collectie kinderschoentjes. Al snel kwam daar een online winkel bij, en een uitbreiding van het aanbod met kleertjes en schoenen voor de hippe mama's. Met Anna Pops wil Tina een plekje bieden waar je geïnspireerd kunt worden. Hippe outfits die leuk gestyled worden in een eigentijds kader, met persoonlijke tips van Tina of rechterhand Judith. Zij laten je onmiddellijk thuisvoelen. En dat thuisgevoel trekken ze door naar de service, want ook op afspraak kan er geshopt worden.

Wie liever online shopt vindt het ruime aanbod op de webshop www.annapops.be.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten