JusRé: koudgeperste sapjes vol vitamines èn smaak

Met JusRé wil Valérie een gezonde aanvulling bieden op ons voedingspatroon

Cold Pressed Juices zijn aan een ware opmars bezig. En dat is ook logisch. De sapjes zitten door hun vernieuwende productieproces, waar geen warmte aan te pas komt, bomvol vitamines, mineralen en enzymen. Bovendien zijn de sapjes overheerlijk. JusRé is een jong Belgisch bedrijf dat koudgeperste sappen maakt en verkoopt. Oprichtster Valérie Lemahieu kan sinds de lancering eind 2016 de bestellingen amper bijhouden.

De vraag naar gezonde voeding stijgt, maar door ons jachtige leven hebben we vaak geen tijd om voldoende verse groenten en fruit op het menu te krijgen. Met JusRé willen we hier een oplossing voor bieden. De sapjes bevatten 100% groenten en fruit en zijn daarmee een gezonde aanvulling op ons voedingspatroon. 

Valérie Lemahieu

Koudgeperst

Het proces van ‘cold pressing’ bestaat erin dat de groenten en fruit leeggedrukt worden, en het voedzame sap van het vruchtvlees wordt gescheiden. Er komt slechts een beperkte oxidatie aan te pas zodat de maximale voedingswaarde behouden blijft. Bij het persen komt bovendien geen warmte vrij, waardoor alle essentiële elementen (vitamines, mineralen, vitale elementen) behouden blijven. JusRé werkt ook enkel met puur natuur fruit, groenten en kruiden en voegt geen aroma’s, suikers of bewaarmiddelen toe. De houdbaarheid van minimum 21 dagen wordt gegarandeerd door gebruik van hoge druk, waardoor de vitaminen, mineralen en anti-oxidanten bewaard blijven.

Ik ben een fan van gezonde voeding, maar ook een bourgondiër. Deze sapjes moeten een combinatie vormen van gezond met een dynamische levensstijl. Jus betekent ‘sap’ in het Frans, terwijl Ré verwijst naar re-freshing of re-energizing.

Valérie Lemahieu

Kidsproof

Als mama van drie jonge kinderen weet Valérie maar al te goed hoe moeilijk het soms is om je kind gezond te laten eten. Vooral verse groenten zijn soms een struikelblok. De sapjes van JusRé zijn door hun unieke combinatie van fruit en groenten een echte lekkernij die toch gezond is. Kinderen zijn er dol op en krijgen op die manier toch hun dosis groenten en fruit binnen. Perfect bij het ontbijt of als vieruurtje. Bovendien zien de sapjes er ook super aantrekkelijk uit met hun frisse kleurtjes.

Gamma

Voorlopig bestaat het gamma van JusRé uit negen smaken: Miracle Morning (puur sinaas), Time Off (munt met appel), Funny Bunny (combinatie met wortel, appel, gember), Beet It (rode biet, sinaas, peer), Green Supreme (courgette, selder, appel, basilicum), Yellow Bliss (een zomersmaakje op basis van ananas, appel en gember) , Aloë Olé Olé (Aloë vera , sinaas en granaatappel) , Oh My Chia (appel, mango, spinazie en chia zaad) en Kurkuma Karma (appel, ananas, wortel en kurkuma).

De sapjes worden verdeeld in delicatessenzaken, ontbijt -en lunchbars en de meer high end slagerij-traiteurs en bakkerijen. Ook particulieren kunnen sapjes in huis halen via de webshop: www.jusre.be. Een flesje kost tussen 3 en 3,25 euro.

Over JusRé

JusRé is het verhaal van Valérie Lemahieu. De West-Vlaamse gaf haar job als manager bij Unilin op om zich volop toe te leggen op het uitbouwen van haar sapjeslabel. Het begon als een passie die ze met vrienden en familie deelde, maar groeide al snel uit tot iets groters.

Ontdek JusRé op de Press Talks op di 24 april (13 - 18 uur) , HAVN church Antwerpen.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten