Nieuw! De feelgood t-shirtcollectie van Johny be good x Axelle Rose Zwartjes

Met de nieuwe collab 'Moved by movies' breidt Johny be good een feelgood collectie aan het bestaande repertoire van geborduurde witte hemdjes. De collectie is het resultaat van een collab met illustratrice Axelle Rose Zwartjes, die eerder al de geborduurde quotes vormgaf. Voor de t-shirtcollectie besloten ze in plaats van quotes te werken met illustraties, telkens geïnspireerd door memorabele films. Op elke t-shirt prijkt een scène die onmiddellijk herkenbaar is en instant herinneringen oproept.

Moved by movies

De collectie wordt op gang getrokken met drie verschillende t-shirts in 2 kleuren (wit en pastelroze). Met scenes uit Dirty Dancing, Pretty Woman en Thelma & Louise, wordt bewust gekozen voor feelgoodmovies uit de jaren '90. Films waarin romantiek centraal staat, maar zeker plaats is voor 'power to the ladies'. Het zijn alleszins heerlijke guilty pleasures. Met hun relaxed fitting brengen de tees je bovendien helemaal terug naar de 90's.

Fair Wear

De t-shirts zijn gemaakt uit 100 % organic cotton en zijn GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Bovendien dragen ze het fairwear label. Guilt-free shopping it is!

De t-shirts kosten 55 euro en zijn vanaf volgende week enkel online te verkrijgen op de webshop www.johnybegood.be (nu al in preorder).

Over Johny be good

Johny be good is een label dat begin 2017 met getatoeëerde hemdjes op de markt kwam. Witte hemden met daarop zwarte boodschappen geborduurd, binnen één thema: lovesickness. De collectie startte met 4 quotes, elke zoveel weken komt er een nieuwe quote bij. Eind 2017 werd er een minicollectie voor mannen gelanceerd, opnieuw witte hemdjes maar ditmaal met softterotische tekeningen ipv quotes. De t-shirtcollectie is de eerste drop die buiten het concept van de witte hemdjes valt, al blijft de boduring wel cruciaal.

Over Axelle Rose Zwartjes

Axelle Rose Zwartjes (BE) is een Belgische ontwerpster en illustrator die momenteel in Amsterdam woont. Haar werk portreteert ‘sassy girls with sassy styles’. Een van haar grootste inspiratiebronnen is mode. 

e afgelopen twee jaar woonde ze in LA en werd er geprikkeld door de visuele identiteit en de persoonlijkheid van de stad. Palmtrees, laid back attitude, very sassy girls, frisse kleuren… het vormt de basis van haar inspiratie. 

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten