CFé: het streetwearlabel dat je koffie linkt aan je persoonlijkheid

CFé is een streetwearlabel dat in 2015 in het leven werd geroepen door Tonya Schamp. Als rasechte koffielover zag zij een sterke link tussen de koffie die je drinkt en wat dat zegt over je persoonlijkheid. Het werd de insteek voor haar label CFé (spreek je uit als Café), dat meteen raak schoot met opschriften als Noir, Au lait of Crème. Met CFé wil Tonya streetwear toegankelijker maken. De laatste nieuwe collecties (drops) zijn een ode aan de populaire NOIR en CREME uit de vorige collecties. CFÉ Drop 3 NOIR MERCH - drop 4 CREME.

 

Are you NOIR?

Een echte café noir drinker is sterk, puur en zelfstandig. Hij/zij neemt geen blad voor de mond en is een trendsetter met een inspirerende houding. NOIR wordt vergeleken met zwarte koffie zoals we hem allemaal kennen: sterk, puur en zonder toevoegingen (zelfstandig). Zo symboliseert NOIR de jonge generatie van tegenwoordig. Sterke persoonlijkheden die goed weten wat ze willen. Tonya (23), oprichtster van CFÉ, wil jongeren motiveren om hun dromen achterna te gaan door hard te werken, maar vooral door hun passie te volgen. Met als enige kanalen instagram en youtube slaagde Tonya erin om een volledige community van NOIR-lovers rond zich te scharen. Een succesverhaal waarmee ze anderen graag wil inspireren. Op die manier staat Tonya voor een nieuwe generatie ondernemers die hun brand volledig belichamen en in nauw contact staan met hun klanten of volgers. Door social media krijgen jongeren volgens haar de kans om van hun passie een carrière te maken.

Noir is the new black

De nieuwe collectie 'NOIR Merch' bestaat uit een bomberjacket, een hoodie, een sweatshirt, een tracksuit (sweatshirt + sweatpants) en petje. De collectie is enkel online te koop. Prijzen vanaf 25 euro.

Toen CFÉ in 2015 de eerste collectie uitbracht, was NOIR meteen dé grote favoriet. Nadat de stuks keer op keer en in no time uitverkocht waren, werd het tijd om een hele collectie op te dragen aan de favoriete koffie van België onder de naam Noir Merch. Met CFé wil Tonya België laten kennismaken met streetwear.

Celebrity spotting

CFé valt in de smaak bij sterren wereldwijd. De stuks werden al door meerdere bekende nationale en internationale gezichten gedragen. Zo zijn Christina Milian, Gers Pardoel en Mahalia en Russ al in CFé gespot.

CREME

De crème symboliseert de elegante, bossy en speelse persoonlijkheid. De collectie is speelser door de lichte kleuren en opvallende opschriften.

De Crème-collectie bestaat uit een croptop en oversized longsleeve t-shirt (ook voor mannen). Het zijn de zomerstuks van CFÉ en sluiten mooi aan bij de sterke en stoere NOIR collectie. De campagne is geshoot door Raia Maria Laura met topmodel Daili Perez.

Meer info:

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten