Zomers weer? Voorkom schurende en rode dijen met Smoovall

Zomerweer=kleedjesweer! Al betekent dat niet op alle vlakken goed nieuws. Wie niet gezegend is met een 'thigh gap' kan serieus wat hinder ondervinden. Bij het dragen van rokjes/kleedjes schuren je dijen tegen elkaar, wat resulteert in pijnlijke schuurwondjes. Ook onder oksels of in de liesplooien komen deze schaafwondjes vaak voor, tijdens het sporten bv. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 50% van de vrouwen die er last van hebben, een shortje dragen onder hun kleding. Ook talkpoeder of vaseline worden vaak als oplossing gebruikt, al bieden die weinig soelaas. Smoovall is een handig product in sprayvorm, dat langdurige bescherming biedt.

Perfecte samenstelling

Een Nederlandse ondernemer kende het probleem via zijn vriendin, die er in de zomer vaak last van had. Hij maakte er zijn missie van een oplossing op de markt te brengen. De huidige beschikbare 'huis, tuin- en keukenmiddeltjes' (Vaseline, talkpoeder, broek onder rok dragen...) bleken immers onvoldoende bescherming te bieden. Een grondige analyse met verschillende testfasen bracht hem tot een product met de perfecte samenstelling in handige sprayvorm: Smoovall.

Hoe het werkt

De huidcontactspray legt een dunne, ademende laag op de huid, waardoor deze beschermd is tegen schuren. Je brengt de spray aan op de betreffende zone en tot 4 uur lang ben je gevrijwaard van enig ongemak. Smoovall is na het aanbrengen geheel onzichtbaar, kleeft niet en laat geen sporen na. Het product werd uitvoerig getest en is ook geschikt voor zwangere vrouwen. De geur is heerlijk fris (komkommer).

Onderzoek

Smoovall organiseerde recent een onderzoek bij 600 personen die regelmatig last hebben van schuurwondjes. Uit de cijfers blijkt dat meer dan 45% van de respondenten een short onder hun jurkje of kleedje dragen om schuurplekken te voorkomen. Ook is er behoorlijk wat schaamte over het probleem, dat nochtans vaak blijkt voor te komen bij zowel mannen als vrouwen.

Info

De spray kost 12,99 (excl. 2 euro verzendkosten) en is online te verkrijgen via www.smoovall.be (vanaf 2 stuks is er gratis verzending).

Nota voor pers/bloggers

Wil je Smoovall eens uittesten? We bezorgen je graag een pakketje.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten