Nieuw lifestylemerk Poupette + Paulette verovert de kinderkamer

De knuffels, kussens en poefs van het nieuwe Poupette + Paulette zijn een must in elke hippe kinder-of speelkamer. Poupette + Paulette is het verhaal van Charlotte Bouckaert en Debby De Waele. De vriendinnen zijn beiden verzot op alles wat met fantasie en kinderwereld te maken heeft. Tijdens hun zoektocht naar unieke producten voor in de kinderkamer merkten ze dat er een gebrek was aan mooie, kwalitatieve knuffels, die toch betaalbaar zijn èn een verhaal meedragen. Zo ontstond het idee voor Poupette + Paulette. Met het tekentalent van Debby en de belevingservaring van Charlotte was de nieuwe lijn met hippe kinderspulletjes al snel een feit.

1 + 1 = 3

Met Poupette + Paulette willen de twee vriendinnen tijdloze items optimaliseren en met een eigen toets uitbrengen. Alle figuurtjes en personages worden getekend en ontworpen door grafisch vormgever Debby, waar Charlotte met haar ervaring als eventhost voor kinderen (Charlie and the party factory) de storytelling op zich neemt. Want dat laatste is minstens even belangrijk als de aaibaarheidsfactor.

Een stukje magie

De collectie bestaat uit knuffels in klein en groter formaat, kleine decoratiekussens en XL-kussens om helemaal in weg te zakken en prachtige poefs die zowel decoratief als knuffelzacht zijn.

Naast de trendy alpaca en eenhoorn is er ook een leeuw, luiaard, ijsbeer, konijn en hertje. Poupette + Paulette voegt een vleugje magie toe aan de kinderkamer. Elk diertje/kussen heeft een eigen persoonlijkheid met eigenschappen en talenten waarin kindjes zich kunnen herkennen. Deze id-kit staat beschreven in een boekje dat rond de hals van de knuffel hangt.

Julia de eenhoorn is super elegant: als zij beweegt lijkt het wel alsof ze aan het dansen is. Ze is bovendien ook super charmant, elk diertje en elke persoon ter wereld smelt als ze naar haar kijkt. Misschien komt dit ook wel door haar schattige roze kaakjes en ellenlange wimpers. Je mag gerust al je diepste geheimen met haar delen, mensen en dieren vertellen graag alles aan haar. Ze tekent ook als de beste, dat heeft ze van haar mama! Typisch voor Julia is haar verzamelwoede: ze spaart echt alles wat anders in de vuilbak zou vliegen en maakt er iets nieuw mee! Blijkbaar is dit een nieuwe trend dat ‘upcycling’ noemt. Behandel Julia heel lief en zacht want haar creativiteit maakt haar ook heel gevoelig.

Praktisch

De collectie van Poupette + Paulette is vanaf eind augustus te koop via de webshop. Een deel is ook te koop via De Gele Flamingo: www.degeleflamingo.com.

Prijzen :

- knuffel klein-groot: 35 - 43 euro

- klein kussen: 45 - 49,5 met muziek

- XL-kussen: 99 euro

- poef: 135 euro

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten