De SEE THROUGH tas - het ecologische alternatief voor de netbag

What do you carry with you?

We zien hem steeds vaker opduiken in het straatbeeld, de net bag is de it-bag van 2018. Maar de meeste exemplaren worden in grote hoeveelheden in lageloonlanden geproduceerd. See through is een Belgisch nieuw label dat een ecologisch en mooi alternatief biedt.

De net bag veroverde in een mum van tijd Instagram. Al snel sprongen de fast fashion ketens erop en werd het in grote hoeveelheid in lageloonlanden geproduceerd. Een duurzaam alternatief was nodig. De tas was dan ook meteen het toonbeeld en de start van het Belgische label See through.

Get carried away

Het See through verhaal neemt ons mee naar Portugal waar een gepassioneerde visser enkele jaren geleden voor zijn collega’s tassen uit visnet maakte waarin ze hun visgereedschap bewaarden. Deze connectie, een passie voor vakmanschap, en een bijzondere voorliefde voor de oceaan riepen See through in het leven.

 

Speels, en edgy. Nonchalant en elegant. Sterk en fragiel. Draag het op je rug of aan je schouder. In zwart en camel, de tas gaat gegarandeerd in elk landschap op. Draag het naar het strand, een festival of op straat… See through-tassen reizen de hele wereld rond. More than a label it’s a journey…

Give 'bag' to the ocean

Elke tas is uniek en wordt handgemaakt in Portugal in kleine hoeveelheden. See through wil zo bijdragen aan de slow fashion movement. Onze manier to give ‘bag’ to the ocean aangezien 1 euro per verkochte

tas naar The Ocean Clean Up gaat, die alle plastic uit de oceanen wil halen.

Over See Through

Het concept is ontstaan toen Babette Debouver (24), freelance copywriter, graag haar passie voor storytelling en branding wou toepassen op andere manieren en iets wou creëren, en daarmee ook haar eigen leven vormgeven. Een souvenir van haar vele reizen en een knipoog naar het leven. In de toekomst wil See through dezelfde boodschap met kledij uitdragen.  

Praktisch

De eerste 100 See Through tassen zijn woensdag 4 juli te koop op het lanceringsevent (zie onder).

Vanaf donderdag 5 juli via de webshop: www.seethrough-thelabel.com .

Een See Through tas kost 49,95 euro.

UITNODIGING:

SEE THROUGH X RAY: YOLO // YOU ONLY LAUNCH ONCE

Woensdag 4 juli geeft See through een launch in RAY, Gent. Deze serre in hartje Gent staat niet enkel symbool als broeikas voor Gentse projecten, maar het voegt ook die extra See through… touch toe. Match made in heaven!

 

YOU ARE INVITED FOR LIMITED BAGS & UNLIMITED LOVE

 

Woensdag 4 juli vanaf 18u

Ray, Klein Turkije 20 bis , 9000 Gent

 

We have your ‘bag’, thanks for having ours!

 

Follow the journey, share your story & join the tribe

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten