Atelier Noterman brengt duurzame luxe

Het Belgische herenbroekenmerk Atelier Noterman staat al 7 jaar voor kwaliteit, uitgekiende ontwerpen en een perfecte pasvorm. De nieuwe wintercollectie wordt onderverdeeld in 4 lijnen: Urban, Denim, Authentic & Gold Line. Het resultaat zijn vier duidelijke stijlen met één gemeenschappelijke deler: luxe. Dat ze dit aspect weten te combineren met hun visie op duurzaamheid, maakt van Atelier Noterman een speler met toekomst èn internationale allure.

Urban

Atelier Noterman brengt met de Urban line voor het eerst jongere stuks in de collectie. De opgestikte zakken en comfy stoffen maken de broeken stoer en hedendaags. Urban, maar nog altijd stijlvol èn met de gekende perfecte pasvorm. Een nieuwe favoriet.

Denim

Als er één stuk is dat niet mag ontbreken in de kleerkast van elke man is het een goede denim. Een exemplaar dat perfect zit, aansluit op de juiste plaatsen en jaren meegaat. Bij voorkeur gemaakt uit detox denim, zoals deze exemplaren.

Authentic

Klassiekers die onmisbaar zijn in de dagelijkse garderobe. Allrounders die perfect combineerbaar zijn en passend bij elke kledingstijl.

Gold Line

Zuivere Italiaanse wol en perfectie tot in de details. Het zijn de elementen die deze Gold Line zo exclusief maken. Topklasse!

Duurzaamheid

Nog voor duurzaamheid een marketingtool werd, kwam Atelier Noterman als eerste met de Detox Denim op de markt, een jeans die bij de productie 80% minder water en ook minder chemicaliën en energie verbruikt. Zaakvoerder Wouter Noterman maakt er zijn missie van om bewust te produceren. En dat proces verloopt stapsgewijs en op verschillende vlakken. Naast het gebruik van ecologische stoffen, worden ook plastiek verpakkingen geband uit de logistiek.

Over Atelier Noterman

Atelier Noterman is een label van de familie Noterman, die met hun bedrijf Novavo al meer dan 50 jaar actief is in de textielindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Kluisbergen en voor de productie werken ze samen met lokale ateliers in Portugal. Duurzaamheid, verantwoord ondernemen en respect voor mens en milieu behoren tot de kernwaarden van het bedrijf.

Foto's: Jan & Jorre

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten