Persoonlijke uitnodiging persopening inspiratiehuis 'Guillaume'

Vrijdag 31 augustus - 16.30 uur - Oude Houtlei 2 - Gent

Liefhebbers van Belgisch design, interieurinrichting en nieuwe ontwerpers, kunnen binnenkort hun hart ophalen in het nieuwe belevingshuis 'Guillaume'. Interieurarchitect Guillaume Van Durme gaf er een nieuwe bestemming aan een prachtig, leegstaand herenhuis in centrum Gent.

Het belevingshuis heeft meerdere functies. Het is een showroom voor Belgisch design enerzijds en een eventruimte anderzijds. Alle meubilair of interieurobjecten zijn te koop, en ook het huis zelf staat te koop. Via een open call cureerde Guillaume opkomende designers. Met 'Guillaume' wil hij hen een platform geven en Belgisch design toegankelijker maken voor het ruime publiek. In een huiselijke en gemoedelijke sfeer kun je inspiratie opdoen, nieuwe ontwerpers ontdekken en de items kopen.

Een greep uit de ontwerpers:

- Filip Deslee - http://www.loft4c.be

- Armand & Francine - http://www.armandfrancine.be

- Straff Design - https://www.straffdesign.com/nl/

- Guillaume Van Moerkercke - https://www.ad-random.be/nl

- KIIV design - https://kiiv.be

- NEJD - http://nejd.be

- Valerie Bervoet - http://www.aber.be

...

Meer info volgt na de opening via persbericht.

PERSOONLIJKE UITNODIGING

Guillaume nodigt je graag uit op de persopening waar je kunt kennismaken met de ontwerpers en Guillaume zelf tijdens een informele drink.

PRAKTISCH

Vrijdag 31 augustus - 16.30 uur

Oude Houtlei 2

9000 Gent

Graag een seintje via ruth@burococo.be

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten