Wintercoolness bij Anna Pops

Met Anna Pops wil Tina Daem een plekje bieden waar je geïnspireerd kunt worden. Hippe outfits voor kinderen en tieners die leuk gestyled worden in een eigentijds kader, met persoonlijke tips van Tina of rechterhand Judith. Je vindt er oa merken als The Animals Observatory, Caroline Bosmans, East end highlanders en Piupiuchick. Wat aanvankelijk begon als bakstenen schoenenwinkel groeide uit tot een conceptstore (ook online) voor kids (van peuter tot tiener). De nieuwste wintercollectie zit weer boordevol moois om te ontdekken.

Wintercoolness

Anna Pops mikt vooral op de mama die in het huidige aanbod van kinderkleding iets anders zoekt voor zoon of dochter. Je kunt de stuks uiteraard meteen combineren met de juiste schoen, dat spaart wat tijd. 

We spotten in de nieuwste collecties vooral veel kleur. Warm roze, rood en mosterdgeel wisselen elkaar af. Less is a bore, dat merk je aan de franjes, prints en strepen als kleurrijke accenten. Bij de selectie van haar collecties laat Tina zich deels leiden door trends maar ze volgt vooral haar eigen stijl en vindt het belangrijk dat de stuks onderling makkelijk te matchen zijn.

Trends schoenen

Bij de schoenen zien we deze winter veel velours, (faux) fur en goud. Stevige stappers of een coole sneaker met glitters, bij Anna Pops vind je het allemaal. Je hebt keuze uit een ruim merkenaanbod, (Golden Goose, Manuela de Juan, Ocra, Eli, Galluci...). De schoenen werden stuk voor stuk geselecteerd op basis van stijl en pasvorm. Want ook daar ligt de sterkte van Anna Pops, een expertise op het vlak van kinderschoenen. In de eerste plaats moet een schoen degelijk zijn en vooral ook goed passen. Leuk extraatje: ook mama's kunnen bij Anna Pops terecht voor schoenen (Gallucci, Golden Goose, Eli, Momina etc) en handtassen (merken als Puc, Sofie Beys, Monk and Anna en Keecie).

Toekomstplannen

Tina en haar team zitten niet stil. Al voor de tweede keer wordt het pand in Aalst uitgebreid. De verbouwingen zijn volop bezig en zouden moeten klaar zijn tegen de zomer van 2019.

Over Anna Pops

Anna Pops werd in 2012 opgericht in Aalst door Tina Daem en haar vriend Filip, die architect is. Sinds augustus 2017 vervoegde Judith het team.

Adres:

Eugeen Bosteelsstraat 10

9300 Aalst

Openingsuren:

woe - zat van 10 uur tot 18 uur of op afspraak

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten