292813 thecollectorshouse c the%20fresh%20light 003 08513d large 1539248606

COMMORI breidt handtassenlijn uit met feestelijke clutch

Bij Commori, luxe tassenlabel van de Belgische Sylvie Mertens, gaan luxe en duurzaamheid hand in hand. De lederen tassen van Italiaanse makelij voegen een vleugje luxe toe aan de garderobe van elke vrouw.De collectie werd halverwege 2018 gelanceerd met vier modellen in telkens drie tijdloze kleuren. Daar komt in november een feestelijke clutch bij in een bronskleurig leer.

Partyproof

De clutch heeft een afneembare schouderriem en is net als de andere tassen voorzien van een in het oog springend logo, dat geïnspireerd is door een stuk boomschors. Het leer dat toepasselijk de naam Beluga leer draagt, heeft een mooie glinstering. Dat maakt de tas meteen partyproof.

Slimme investering

Net als de andere tassen is deze clutch gemaakt uit een plantaardig gelooid leer, gemaakt van koeien die ENKEL bestemd zijn voor de voedingsindustrie (en dus niet gekweekt worden voor hun huid, zoals bij vele andere handtassenlabels). Het water gebruikt voor de productie is dan weer afkomstig uit de Arno rivier. Het water gaat na gebruik nog gezuiverder de rivier terug in. Dankzij het 'leervriendelijke' proces gaat vegetaal gelooid leder langer mee. Een Commori tas kopen is dan ook een slimme investering. Alle stuks worden gemaakt in Italië.

Praktisch

De tassen van COMMORI zijn verkrijgbaar in verschillende multibrandboetieks en op de webshop .

De clutch is vanaf november te verkrijgen, voorlopig enkel via de webshop.

Prijs van de clutch: 495 euro.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten