Nieuwe Killerqueen collectie van Jasmien Witvrouwen smaakt bitterzoet

Jasmien Witvrouwen staat bekend om haar juwelencollecties met humoristische insteek. Haar eerste collectie Happy Pills was meteen een schot in de roos. De juwelen met bedeltjes en quotes in verwerkt, lieten niemand onberoerd. Voor haar nieuwste collectie liet Jasmien zich inspireren door een minder fraai verhaal. Dat van de prostitutie bij minderjarigen.

Veel jonge meisjes bouwen een schuldenberg op door er een exuberante levensstijl op na te houden (oa door het beeld dat ze proberen na te jagen van op Instagram). Om hun schulden af te betalen zien ze geen andere uitweg dan zich te prostitueren. Het inspireerde mij voor deze killerqueen collectie, waarmee ik awareness wil creëren over de valkuilen van social media en de impact die deze hebben op het leven van jongeren. Sommige jongeren krijgen het steeds moeilijker de realiteit en sociale media van elkaar te onderscheiden.

Jasmien Witvrouwen

Juwelen met een boodschap

Zoals we het van Jasmien gewoon zijn, bevatten de juwelen verborgen boodschappen, soms letterlijk met quotes als 'sweetheart to miss, sugar to kiss', 'only strangers sleep in my bed' of 'hold me, trill me, kiss me, kill me' maar ook onderliggend met bedeltjes als een teddybeer of een pump. Een collectie om over na te denken, maar die ook op zichzelf heel sterk staat.

Praktisch

De Killerqueen collectie is sinds begin november exclusief te koop via www.jasmienwitvrouwen.com en in de pop up met Host Concept store (Statiestraat - Berchem).

Prijzen vanaf 80 euro (kleine studs) tot 365 euro.

Over Jasmien Witvrouwen

Meet Jasmien Witvrouwen: 28 jaar, artistieke duizendpoot, maar vooral een doorbijter. Bij Jasmien werd enkele jaren geleden de ziekte van Crohn vastgesteld. Een diagnose die haar wereld op zijn kop zette en waardoor ze noodgedwongen haar eigen zaak moest sluiten. Maar ze bleeft niet bij de pakken zitten. Integendeel! Ze draaide de negatieve ervaringen om in een feel good project. Het resultaat? Haar eerste juwelencollectie “Happy Pills” die meteen een schot in de roos was. Na Hidden Messages is Killerqueen haar derde collectie.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten