Handtassenlabel A E S A E R T breidt collectie uit met veelzijdige babytas

De Gentse Griet Aesaert maakt al sinds 2014 lederen tassen met de hand. Er is een vaste collectie, die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe stuks. De sobere en tijdloze collectie bestaat uit 8 basisstukken in 4 kleuren (2 basiskleuren - zwart en cognac en 2 seizoenskleuren - koningsblauw en okergeel). Elk stuk wordt gemaakt uit (Europees) leer van topkwaliteit, gelooid in de looierij die ook Delvaux, Louis Vuitton en Hermès op hun klantenlijstje heeft staan. Voor Griet is het essentieel dat het esthetische, praktische en duurzame aspect hand in hand gaan. Toen ze zwanger was, ontstond bij haar het idee voor een praktische èn tegelijk mooie babytas. Het resultaat mag er zijn. Meet Oscar, de meest veelzijdige en mooiste babytas ooit.

Oscar heeft een lange riem maar ook lange handvaten waardoor die perfect als schoudertas kan gedragen worden. Naast de twee grote zijvakken aan de buitenkant zijn er aan de binnenkant ook oneindig veel opbergvakjes voorzien voor flesjes, slabbetjes, luiers...Goed om weten: op elke A e s a e r t-tas is levenslange garantie.

Uit de pampers? Dan gebruik je Oscar toch gewoon als ultrapraktische weekend-of laptoptas?

Praktische info

Oscar is vanaf nu te koop op de webshop en is standaard verkrijgbaar in zwart, blauw en bruin. De prijs is 549 euro. Aangezien elk stuk met de hand wordt gemaakt, is er een productietijd van 6 weken na bestelling. Goed om weten: de A E S A E R T-tas is zo kwalitatief dat er een levenslange garantie op geldt.

Maatwerk

Naast de vaste collectie kun je in haar atelier in Gent ook terecht voor een A E S A E R T-tas op maat: je kiest leder, voering, rits en riem dan volledig zelf. Vaak ontstaan zo nieuwe modellen, Griet ziet haar klanten dan ook als haar grootste inspiratiebron.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten