Floorify stelt nieuwigheden in primeur voor op Batibouw 2019

Dat innovatie de sleutel tot succes is, bewijst Floorify nog maar eens. De Belgische vloerenfabrikant onder leiding van Marie Callens en Pieter Buyck lanceert ook dit jaar enkele nieuwigheden. Op Batibouw 2019 stellen ze graag hun extralange planken met passende structuur voor én hun eigen gepatenteerd trapprofiel.

XL planken voor een maximale beleving

Twee jaar geleden kwam het jonge bedrijf op de markt met hun Floorify Rigid Planks & Tiles: een innovatieve vloerencollectie die in één klap afrekent met alle vooroordelen van laminaat en vinyl. Toen al koos Floorify bewust voor lange, brede planken van 1,5 m op 22,5 cm. Warme kleuren, authentieke V-groeven en de voelbare, natuurgetrouwe houtstructuur weerspiegelen hierbij het natuurlijke effect van houten planken.

 

Dit jaar gaat Floorify nog een stap verder. Met een afmeting van 2 meter op 24 cm brengen ze de langste en breedste plank op de markt. Breder en langer dan alle standaarden en mét ultieme plankvariatie. De XL-planken komen er in drie vernieuwende kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon. De collectie wordt voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek op Batibouw en is verkrijgbaar vanaf eind juni. 

All-inn

Floorify is hiermee niet enkel op het vlak van design en productontwikkeling uniek. Het Belgische vloerenmerk biedt ook een volledig assortiment vloertoebehoren aan: voor alle vloerkleuren zijn er bijpassende watervaste plinten (61 mm of 89 mm) en aangepaste profielen (eind-, aanpassings- en overgangsprofielen). Floorify profileert zich hiermee als een totaaloplossing die elk interieur tot in de puntjes afwerkt. 

Uniek gepatenteerd trapprofiel voor een optimale renovatie

Helemaal nieuw en innovatief is het gepatenteerde Floorify trapprofiel. Waar andere trapprofielen allemaal gebruikmaken van een uitgesproken ‘trapneus’ kiest Floorify met hun trapprofiel voor een andere insteek.  Met dit profiel is het voor het eerst mogelijk  om je trap af te werken als een moderne ‘blok- of Z-trap’. 

 

Dankzij het revolutionaire productieproces zijn er geen naden zichtbaar, wat zorgt voor een mooie, moderne strakke look. Bovendien worden beide trapprofielen vervaardigd uit eigen vloerpanelen, waardoor de treden in dezelfde kleur als de vloeren beschikbaar zijn. Het eindresultaat is een strakke eigentijdse trap die perfect aansluit bij ieders smaak.

Batibouw

Je vindt Floorify op Batibouw, van 21/2 tem 3/3 in hal 6 – stand 6413.

Praktische info

De veelzijdige Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket, de speelse look van Terrazzo of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. Floorify onderscheidt zich bovendien door een ongeziene, realistische look met passende structuren en motieven. 

 

Floorify wordt verdeeld via zorgvuldig geselecteerde zelfstandige speciaalzaken, zowel binnen het hout- als binnen het verfsegment. Prijzen variëren van 36,95 EUR/m² voor de korte planken, 42,95 EUR/m² voor de lange planken en grote tegels en 49,95 EUR/m² voor de XL-planken (prijzen incl BTW).

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten